Kayıp aranıyor

Aytemiz Alanyaspor Vagner Love'un yokluğunda çıktığı ikinci maçtan da golsüz ve puansız ayrıldı. Turuncu yeşilli takım uzun bir aradan sonra ilk kez Kayserispor karşısında isteksiz ve etkisiz futbol oynadı.

Kayıp aranıyor

Aytemiz Alanyaspor Vagner Love'un yokluğunda çıktığı ikinci maçtan da golsüz ve puansız ayrıldı. Turuncu yeşilli takım uzun bir aradan sonra ilk kez Kayserispor karşısında isteksiz ve etkisiz futbol oynadı.

30 Nisan 2017 Pazar 20:32
Kayıp aranıyor
Spor Toto Süper Lig'de 29'uncu hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Kayserispor'a 3-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. 19'uncu dakikada Kayserispor’dan Erkan Kaş’ın sağ köşeden kullandığı korneri savunma oyuncuları ceza sahası dışına gönderdi. Uzaklaştırılan topu ceza yayı önünde kontrol eden Varela’nın, derinlemesine pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Mabiala, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0. 22'nci dakikada hızlı gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında, Fernandes’in sol çaprazdan attığı sert şut üst direğe çarpıp oyun alanına geri döndü. 45'inci dakikada ev sahibi ekibin sol kanattan gelişen atağında Erkan Kaş’ın ara pasına topla buluşan Welliton, Omeruo’nun arkadan yaptığı müdahalede yerde kaldı. Bu pozisyonda maçın hakemi Halil Umut Meler, Omeruo’ya kırmızı kart göstererek oyun dışına gönderdi. Karşılaşmanın ilk yarısı Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğü sona erdi.
FERNANDES DİREKLERE TAKILDI
Karşılaşmanın 62'inci dakikasında Kayserispor, Welliton Soares'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Raheem Lawal'ın orta sahadan gönderdiği ara pas ile sol çaprazda buluşan Welliton Soares, ceza sahası içerisine girer girmez yerden şutunu çekti, top kaleci Haydar Yılmaz'ın solundan ağlarla buluştu: 2-0. 69'da sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Erkan Kaş geçti. Erkan Kaş'ın ortası ile arka direkte buluşan Levent Gülen'in kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıktı. 77'nci dakikada N'Guemo uzaktan çok sert vurdu, top santimetrelerle auta gitti. 83'te Welliton sağ çaprazdan içeriye doğru yöneldi, ceza sahasının hemen dışından çok sert vurdu ve kaleci Haydar'ı avlayarak skoru 3-0 yaptı. 90'ıncı dakikada sağdan ceza alanına giren Fernandes çok sert vurdu ancak top direktör döndü. Maçtan 3 puanla ayrılan taraf Kayserispor oldu. Aytemiz Alanyaspor 34 puanda kaldı.
Son Güncelleme: 30.04.2017 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81