Katlı kavşaklarda çalışmalar tam gaz

Ocak ayının sonunda yapımına başlanan Telekom ve Ticaret Lisesi Katlı Kavşak çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Katlı kavşaklarda çalışmalar tam gaz

Ocak ayının sonunda yapımına başlanan Telekom ve Ticaret Lisesi Katlı Kavşak çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

14 Şubat 2017 Salı 21:39
Katlı kavşaklarda  çalışmalar tam gaz
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, katlı kavşak çalışmalarını yerinde inceledi. Telekom Kavşağı’ndaki devam eden çalışmaları yerinde gören Güney, müteahhit firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında ayrıntılı bilgiler aldı. İş makineleri ve kalabalık bir işçi ekibiyle yapılan çalışmalar, sorunsuz devam ediyor.
Yapılan incelemenin ardından bir değerlendirme yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Çevre Yolu ile birlikte Alanya’nın trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan katlı kavşak projesi Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları işbirliği gerçekleştirilen bir proje. 56 milyon liralık bu yatırım öngörülen sürede tamamlanıp hizmete açılacak. Şu an çalışmalar öngörülen takvim doğrultusunda devam ediyor, hiçbir sorun yok. Bu süreçte çevre yolu trafiği belirlenen güzergahlara verildi. Ancak böyle dev projeler yapılırken, bazı sorunlar olabiliyor. Bu süreçte hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın anlayışı şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Son Güncelleme: 14.02.2017 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81