Kars Millet Bahçesi’nde çalışmalar sürüyor

KARS MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR(KARS-İHA)

Kars Millet Bahçesi’nde çalışmalar sürüyor

KARS MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR(KARS-İHA)

07 Temmuz 2020 Salı 14:40
Kars Millet Bahçesi’nde çalışmalar sürüyor

Kars’ta Millet Bahçesi ve Şehir Meydanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kentte yapımına başlanan Millet Bahçesi Projesi’nin, hem şehircilik açısından hem de tarihi eserlerin korunması, turizm potansiyelinin zenginleştirilmesi ve sosyal aktivite açısından önem taşıyor.

İçerisinde kıraathanesi, seyir terasları, yürüyüş alanları, yeşil alanlar, bisiklet yolları, koşu parkurları, çok amaçlı oyun sahalarının yer alacağı Millet Bahçesi tamamlandığında kentte önemli bir eksiklikte girilmiş olacak.

Yaz kış kullanım uygun olarak yapılan Millet Bahçesi, Fethiye Camii ve çevresi, kent meydanı ve geçiş alanı olarak çalışacak. Yaya sürekliliğinin olduğu bölgede millet bahçesi ile vatandaşların yeşil alandan faydalanmasına imkan sağlanacak.

Yapımı sıcak havaya rağmen aralıksız devem eden Millet Bahçesi’nin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81