Karın Germe Ameliyatı Nedir ve Nasıl Uygulanır?

Karın Germe Ameliyatı Nedir ve Nasıl Uygulanır?

07 Şubat 2017 Salı 12:11
Karın Germe Ameliyatı Nedir ve Nasıl Uygulanır?
Karın germe estetiği alt ve orta karın bölgesinde yer alan yağ dokusunun alınması ve karın duvar kaslarının daha gergin hale gelmesinin sağlanması işlemidir. Karın germe ameliyatı ile sarkan karın görünümünüz estetik operasyon ile düzeltilir. Diyet ve egzersiz yaptıkları halde karın kısmındaki yağlardan kurtulamayanların tercih edecekleri bir yöntemdir. Diyet programı eşliğinde zayıflayan kişilerin ise zayıflama işlemi bittikten sonra karın estetiği ameliyatını yaptırması önerilir.

Karın Germe Ameliyatını Kimler Yaptırmalı?
Hamilelik sonucunda karın derisi ile birlikte kasların normale dönmeyecek kadar deforme olması, hamilelik sonrasında karın görünümünün daha çok yağlanmasına ve sarkık görünüm kazanmasına neden olur. Karın germe ameliyatı ile bu tip durumlardan kısa sürede kurtulursunuz. Karın kısmında aşırı yağlanma problemi yaşayanlar, sık kilo alıp veren kişiler özellikle karın estetiği ameliyatını yaptırarak kısa sürede etkili sonuçlar aldıklarını görürler.

Karın Estetiği Ameliyatı Öncesi Aşamalar
Estetik cerrah, karın kısmındaki yağ depolanmasını ve karın derisini gözden geçirir, sağlık değerlendirmesi yapar ve sizleri ameliyat hakkında bilgilendirir. Doktorunuza kullandığınız ilaçları ya da diğer sağlık sorunlarınızı önceden belirtmeniz gerekir. Karnınızdaki yağ durumuna göre farklı teknikler uygulanır.

Karın Estetiği ve Cerrahi Operasyon
Karın estetiği ameliyatı sırasında genel ve lokal anestezi uygulanır. Genel anestezi uygulanması durumunda operasyon işlemi 2 ile 5 saat arasında sürer. Kısmi germe işlemindeyse en fazla 2 saat süren bir operasyon uygulanır. Karın iç duvarının sıkılaştırılması ve deri fazlalığının çıkartılması ile birlikte bel hatları da incelmiş olur. Onep Plastik ve Estetik Cerrahi Merkezinde özel teknikler ile karın germe uygulamaları yapılmaktadır.
Onep plastik cerrahi ve estetik cerrahi uygulamaları ile kısa sürede kendinizi gençleşmiş hisseder ve eski sağlığınıza ve görünümünüze kavuşursunuz. http://www.onep.com.tr/ uzman estetik cerrah kadrosuyla sizlere ameliyat öncesi ve sonrası hakkında kesin bilgiler verilir ve ameliyat sonrasında uygulayacağınız yöntemler detaylı şekilde anlatılır. Görünümünüz değişeceği gibi kendinize olan güveniniz gelecek, hayata bakış açınız da değişecek.
 
Son Güncelleme: 08.02.2017 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81