Kargıcak'a yeni park

Kargıcak'a yeni park

01 Aralık 2017 Cuma 22:22
Kargıcak'a yeni park
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kargıcak Mahallesi’nde 3155 m2’lik alanda park ve sosyal donatı alanları oluşturacaklarını söyledi. Kargıcak Mahallesi Hakimler Sokakta inşaatına başlanılan parkta gemi figürlü oyun grupları dikkat çekiyor.
 
Alanya belediyesi, Kargıcak Mahallesi’nde yeni bir park inşaatına başladı. Kent ve kırsalda yatırım çalışmalarına aralıksız devam eden Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce ihalesi yapılan Kargıcak Mahallesi Hakimler Sokak, 233 ada kuzeyinde bulunan 3155 m2’lik arazide park inşaatına başladı.
İnşaatına başlanılan parkta, 0-6 yaş oyun grupları, gemi figürlü oyun grubu, tırmanma oyun grubu, pergolalar, oturma alanları, salıncak, tahterevalli, zıp zıp, masa tenisi, yaşam boyu spor alanları ve 3 potalı yuvarlak basketbol sahaları yer alıyor.
İlçe genelinde park ve sosyal donatı alanlarının oluşturulmasına büyük önem verdiklerini kaydeden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
 
Son Güncelleme: 01.12.2017 22:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81