Karagöz'den delegelere sürpriz hazırlığı

Karagöz'den delegelere sürpriz hazırlığı

23 Ekim 2017 Pazartesi 20:16
Karagöz'den delegelere  sürpriz hazırlığı
CHP Alanya İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, önümüzdeki günlerde ziyaret edeceği delegelere hem proje broşürünü dağıtacak hem de bir sürpriz hediye takdim edecek. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri ve İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, sosyal medya hesabı Facebook üzerinden Cumhuriyet Haftası’na girildiğine dikkat çekerek: “Bizlere Cumhuriyeti yaşatan Atamıza saygıyla” mesajı paylaştı. Karagöz 9 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan İlçe Kongresi öncesinde çalışmalarına da hız verdi. Hemen hemen her gün delegeleri ziyaret eden ve yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Karagöz önümüzdeki günlerde delegelere çeşitli projelerle ilgili broşürlerini dağıtıp, sürpriz hediyeler de verecek. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 23.10.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81