Karagöz: Yaşın önemi yok, önemli olan heyecan!

Karagöz: Yaşın önemi yok, önemli olan heyecan!

15 Ekim 2017 Pazar 20:40
Karagöz: Yaşın önemi yok,  önemli olan heyecan!
CHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, ATV’de Servet Sipahioğlu’nun sunduğu Sentez programına konuk oldu. Programda önemli açıklamalar yapan Karagöz, bir kişinin genç ya da yaşlı olmasının önemli olmadığını, siyasette en önemli şeyin heyecan ve fedakarlık olduğunu söyledi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri ve İlçe Başkan Adayı Avukat Mehmet Can Karagöz, ATV Televizyonu’nda Servet Sipahioğlu’nun hazırlayıp sunduğu Sentez Programına konuk oldu.  Programda siyasetin yaşla alakalı olmadığına vurgu yapan Karagöz, “Sosyal demokrat anlayışta da olduğu gibi insanları bulunduğu konuma göre ya da fiziksel özelliklerine göre ayrıştırmak çok bize göre bir yaklaşım değil. Nasıl ki kadın erkek eşliğini savunuyorsak, genç yaşlı ayrımında da biz böyle düşünmek zorundayız. Bir kişi gençtir, genç olan tecrübesizdir ya da bir kişi yaşlıdır yaşlı olan tecrübelidir gibi ayrım yapmak bizce doğru değil. Siyaseten yapılması gereken ayrımda bu değil. Siyasette önemli olan heyecan, fedakârlık, bir hedefe yönelme, kesin başarıyı hedefleme ve bununla birlikte bir örgütü nasıl harekete geçirebilmek yükümlülüğü. Yani insanları nasıl arkanızda toplayacaksınız ve o hedefe gidebilecek misiniz. Önemli olan bu ayrım bizim için. Bunu bir geçte başarabilir,  daha büyüklerden bir başkası da başarabilir” dedi.
‘PARTİ TABANININ İSTEKLERİ KONGREYE YANSIMALI’
İlçe Başkan adaylığı ile ilgili de konuşan Karagöz, “Biz istiyoruz ki kongreden en güçlü şekilde çıkalım. O yüzden ne kadar fazla aday ne kadar fazla düşünce olursa o kadar iyi olur.  Ama önemli olan parti tabanının bütün isteği o kongreye yansımalı” diye konuştu. 
‘İKTİDAR DEĞİLSEK, EKSİKLERİMİZ VAR DEMEKTİR’
9 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan kongrede İlçe Başkanı seçilmesi durumunda partide ne tür değişiklikler yapacağı ile ilgili soruya da yanıt veren Karagöz, “Bizim için projeler en önemlisi. Biz bunu 1-2 sene öncesinden planlayarak bir çalışmaya girmedik. Ya da aklımızda bir proje var bunu uygulamayalım, ilerde aday olursak çıkar açıklarız gibi bir durumda söz konusu değil. Şuna inanıyoruz. Kurumsal yapıya sahip bir partide o kurumsallığı sürdürebilmek ve güçlendirmek zaten yapılacak en önemli iş. Söylerken kulağa basit geliyor ama önceki yönetimlerin yaptığı bütün iyi işleri toplamak, onların aynısını yapabilmek hatta üzerine koyabilmek gerçekten çok zor. Eğer hala iktidar değilsek demek ki eksiklerimiz vardır, bu eksikleri de kabul etmemiz gerekir. Önemli olan bu eksikler üzerinde ne yapıp, ne çalıştığımız. Onun dışında gerekli muhalefetin yapıldığına inanıyorum” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 15.10.2017 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81