Karagöz, 2019 için söz verdi

Karagöz, 2019 için söz verdi

20 Kasım 2017 Pazartesi 20:27
Karagöz, 2019 için söz verdi
CHP Alanya İlçe Başkan Adayı Mehmet Can Karagöz, sosyal medya hesabından bir taahhütname paylaştı. Karagöz, “2019 iktidarı yolunda dinamik, her bir gün, saat, dakika dahi yılmaksızın çalışacağımıza, partimizin bizlere bıraktığı miras ve gelecek neslin hakkı olan tüm değerler üzerine söz veriyorum” dedi. 
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkan Adayı Mehmet Can Karagöz, sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu. İmzalı bir taahhütname paylaşan Karagöz, başkan seçilmesi halinde yapacaklarını ve yapmayacaklarını belirterek söz verdi. Karagöz, taahhütnamesinde şu ifadelere yer verdi:  "2019 yolunda parti kadrolarımızı belirleyecek ilçe kongresinde seçilmemiz halinde şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın 2019 seçimleri sonuna kadar partimiz adına herhangi bir başka makama aday ve talip olmayacağına, parti içinde hiçbir ayrımcılığa taviz verilmeyeceğine, aday belirleme süreçlerinde tüm örgütün nabzının tutulduğu ortak akılla hareket edileceğine, 2019 iktidarı yolunda dinamik, her bir gün, saat, dakika dahi yılmaksızın çalışacağımıza, partimizin bizlere bıraktığı miras ve gelecek neslin hakkı olan tüm değerler üzerine söz veriyorum." – Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 20.11.2017 20:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81