Karaduman yönetimini açıkladı

Karaduman yönetimini açıkladı

18 Temmuz 2017 Salı 20:33
Karaduman yönetimini açıkladı
Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Alper Karaduman yeni yönetimini açıkladı. Dernek binasına yeni yönetimini açıklayan Karaduman, "7 Temmuz Cuma günü genel başkanımız Hakan Kandemir'in takdiriyle Alanya Ülkücü İşçiler Derneği başkanlığına atandım. Şahsıma uygun görülen ve onur duyduğum görevime ilk adım olarak derneğin yeni yönetimini oluşturmak içi çalışmalara başladık. Lider-teşkilat-doktrin ilkelerinin çizgisinde oluşturduğumuz bu güçlü yönetim ilçemizde davamızı en üst noktalara taşıyacaktır. İlçe teşkilatımız, ocağımız ve belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışarak liderimizin emirlerini yerine getireceğiz" dedi. Derneğin yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Recep Bozkurt, Mustafa Eser, Bahri Güngörmüş, İsmail Kandemir, Hayri Büyükakça, Ali Güngör, Ercan Nazlı, Murat Gökbel, Selçuk Ülker, Hakan Kara, Hamza Uyar, Özkan Azak, Mustafa Zeybek, Yunus Anılgan, Sabri Bilen, Hüseyin Nurkan Metin, Abdullah Özkan, Erkan Nazilli, Selami Özbudak, Kemal Yurttaş, Abdullah Çakar, Hasan Özen, Mehmet Akdağ."
ÇEŞİTLİ ZİYARETLER YAPTILAR
Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Alper Karaduman ve yeni yönetimi dün bir dizi ziyaretlerle de bulundu. İlk olarak Hasan Ağa Konağı'nda Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret eden ekip daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ı ve Alanya Garnizon Şehitliği'ni de ziyaret etti. - Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 18.07.2017 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81