Kanseri Triatlon ile aştı

Omurilik kanserini iki yıl içinde dört kez yenen triatlon sporcusu Mert Şişman’a sponsorluk desteği sağlandı.

Kanseri Triatlon ile aştı

Omurilik kanserini iki yıl içinde dört kez yenen triatlon sporcusu Mert Şişman’a sponsorluk desteği sağlandı.

03 Mart 2017 Cuma 20:19
Kanseri Triatlon ile aştı


Omurilik kanserini iki yıl içerisinde dört defa yenen Şişman, ulusal ve uluslararası yarışmalarda Radyospor'un katkılarıyla yarışacak. Mert Şişman'ın katılacağı ilk önemli yarış ise 5 Mart 2017 tarihinde  Antalya'da gerçekleştirilecek olan Runatolia Maratonu olacak.
Hayatındaki en önemli zorlukla 28 yaşında karşılaşan ve omurilik kanserini profesyonel spora adım atarak yenen Mert Şişman, kariyerinin bundan sonraki başarılarına Radyospor'un desteğiyle adım atacak.
Hastalığını öğrendiği dönemde sosyal medyada karşısına çıkan triatlon videoları sayesinde tedavi sürecini aktif spor yaparak geçiren Mert Şişman, önümüzdeki günlerde hem ulusal hem de uluslararası triatlon yarışlarına katılacak.
Triatlonu kurtarıcısı olarak tanımlayan Mert Şişman, kanserle mücadele eden bireylere ilham vermek adına hikayesini kendi blog sitesinde de anlatıyor.
Şişman, kendi blog sitesinde kanser olduğunu öğrendiği dönemdeki duygularını, triatlonla tanışma sürecini, hem tedavi seanslarının hem de triatlon antrenmanlarının aynı dönemde olması nedeniyle yaşadığı zorlukları ve katıldığı yarışlarla ilgili özel hikayeleri sporseverlerle paylaşıyor.
Mert Şişman, Radyospor'un desteğiyle ilk olarak  Antalya'da 5 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Runatolia Maratonu'nda 21 kilometrelik yarı maraton parkurunda yarıştıktan sonra Mayıs ayında da Wings for Life  İzmir'e katılacak.
2017 yılı sonuna kadar pek çok ulusal ve uluslararası yarışmaya katılacak olan Mert Şişman'ı yoğun bir program bekliyor.

Şişman, triatlon organizasyonlarının yanı sıra yüzme yarışlarında da boy gösterecek. Mert Şişman'ın 2017 yılı yarışma programı şöyle:
5 Mart: Runatolia Maratonu ( Antalya)
7 Mayıs: Wings for Life İzmir
3 Haziran:  Ayvalık Triatlonu (olimpik mesafe)
2 Temmuz: Meis - Kaş Açıksu Yüzme Yarışı
23 Temmuz: Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı
12 Ağustos:  İstanbul Triatlonu (sprint mesafe)
9  Eylül:  Eğirdir Triatlonu  Türkiye Şampiyonası Finali (olimpik mesafe)
30  Eylül:  Alanya Triatlonu  Avrupa Şampiyonası Finali (sprint mesafe)
15 Ekim: Gloria Ironman 70.3 Turkey
Son Güncelleme: 03.03.2017 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81