KALİTE ARTACAK

Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, hastane hizmetlerinin 2016 verilerini açıkladı.

KALİTE ARTACAK

Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, hastane hizmetlerinin 2016 verilerini açıkladı.

05 Ocak 2017 Perşembe 20:20
KALİTE ARTACAK
 Yazan, Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın etkili, verimli, kaliteli, hakkaniyete uygun ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunma amacına yönelik olarak çalışmaları yürütme gayretinde olduklarını vurguladı.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, 2016 yılında 831 sağlık çalışanı ile 879 bin 997 hastaya hizmet verdiklerini açıkladı. Yazan, “Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, tüm çalışanları ile birlikte 2016 yılında Sağlık Bakanlığı’nın Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın etkili, verimli, kaliteli, hakkaniyete uygun ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunma amacına yönelik olarak çalışmalarını yürütme gayretinde olmuştur. Bu hedeften hareketle, nitelikli kadromuzla ve güler yüzlü personelimizle birlikte 2016 yılının ilk 11 ayında  879 bin 997 hastaya poliklinik hizmeti verdik. Sadece Alanya değil Gazipaşa, Gündoğmuş, Manavgat ve Anamur'dan gelen hastalarımıza da sağlık hizmeti sunduk.
YENİ HASTANE İLE KALİTE ARTACAK
2016 yılında Acil Servisimiz 184 bin 10 hastaya hizmet verdi. 17 bin 836 hastanın yatışının yapıldığı hastanemizde, 20 bin 705 hastamıza başarılı cerrahi operasyonlar gerçekleştirildi. Hastaneye gelemeyecek durumda olan 759 kayıtlı hastamıza Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında evlerinde sağlık hizmeti sunduk” dedi.
Ayrıca Yazan, tamamlanmak üzere olan yeni hastane ile sağlık hizmetlerini daha modern mekânlarda sürdürme imkânına kavuşacaklarını ifade etti. Hastane çalışanlarına da huzurlu ve kaliteli bir çalışma ortamının sağlanmasının öncelikli hedefleri olduğunu açıklayan Yazan, “Çalışanlarımızın sevgi ve saygıya dayalı sağlık hizmeti sunmaları hastalarımıza güler yüz ve kaliteli sağlık hizmeti olarak yansıyacaktır” şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 05.01.2017 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81