82 yaşında ekmeğinin peşinde

KAHRAMANMARAŞ’TA 82 YAŞINDAKİ BİR ESNAF 50 YILDIR KOL DÜĞMESİ DİKEREK GEÇİMİNİ SAĞLIYOR.

82 yaşında ekmeğinin peşinde

KAHRAMANMARAŞ’TA 82 YAŞINDAKİ BİR ESNAF 50 YILDIR KOL DÜĞMESİ DİKEREK GEÇİMİNİ SAĞLIYOR.

19 Eylül 2020 Cumartesi 11:19
82 yaşında ekmeğinin peşinde

Kahramanmaraş’ta 82 yaşındaki bir esnaf, 50 yıldır kol düğmesi dikerek geçimini sağlıyor.

Tarihi kapalı çarşıda ailesinin geçim yükünü kol düğmesi dikerek sırtlamaya çalışan ve hayatı boyunca başka iş yapmayan 82 yaşındaki 5 çocuk babası Ejder Tanış, çalışma azmiyle herkese örnek oluyor.

Ömrünün yettiği yere kadar çalışacağını söyleyen Tanış, “Kol düğmesi dikerek rızkımı kazanmaya çalıştım ve ömrümün yettiği kadarda çalışmaya devam edeceğim. Ben burada çalışarak eşimi kimseye muhtaç etmiyorum. Hatta çevreme de katkı sağlayarak mutlu oluyorum. Doktor evde durmamı söyledi fakat ben çalışmadan duramıyorum. Çalışmak bana çok iyi geliyor. Burada müşterilerin verdikleri siparişleri yapıyorum ve yetiştiremediklerime evde devam ediyorum. Evde kaldığım zamanlar ise bulaşık yıkayarak, yemek yaparak eşime yardımcı oluyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81