Kadınlar plajı sayısı 4 olacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'daki kadınlar plajı sayının, 3 yeni ilave plajla 4'e çıkartılacağını açıkladı.

Kadınlar plajı sayısı 4 olacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'daki kadınlar plajı sayının, 3 yeni ilave plajla 4'e çıkartılacağını açıkladı.

05 Mart 2017 Pazar 20:06
Kadınlar plajı sayısı 4 olacak
Antalya’daki 30 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Antalya Platformu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Antalya Platformu Dönem Başkanı Metin Doğan ve dernek başkanlarının katıldığı ziyarette kentle ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Antalya Ulu Cami Projesi ile ilgili bir sunumun da yapıldığı ziyarette Başkan Türel, platform üyelerinin sorularını yanıtladı. Türel’i 23 Mart’ta düzenleyecekleri "Bir'den Bize Kardeşlik" konulu panele davet eden Antalya Platformu Başkanı Metin Doğan, STK’larla işbirliğine verdiği önem ve desteklerden dolayı Başkan Türel’e teşekkür etti. Doğan, özellikle Kadınlar Plajı’nın, yıllardır Antalya’da yaşayıp denize giremeyen kadınları denizle buluşturduğunu söyledi.
Antalya’ya 3 yeni kadınlar plajı daha kazandıracaklarını söyleyen Başkan Menderes Türel, "Kadınlar plajımızda 5 yıldızlı otel konforunda kadınlarımıza hizmet veriyoruz. Alanya Uğrak, Finike ve Topçam’da 3 kadınlar plajı daha oluşturuyoruz. Uğrak’ta çalışmalarımız hızla sürüyor. Finike’ye de bir tane yapacağız. Hatta Elmalı’dan Finike’deki kadınlar plajına her gün ücretsiz otobüs seferleri koyacağız. Kadınlarımızdan gelen talep üzerine Topçam’ın bir köşesinde ücretli bir kadınlar plajı yapacağız. Böylece Antalya’da 4 kadınlar plajı olacak" diye konuştu.
Referandumla ilgili görüşlerini de açıklayan Türel, bir siyasi tercih yapılmayacağını, memleketin kalkınmasını sağlayacak yönetim biçimine yönelik bir seçim yapılacağını söyledi. Türel, "Evet çıkarsa, devletin daha hızlı kalkınmasını sağlayacak, senelerdir ayağına çelme takmak isteyenlerin artık oyun dışında kısmen de olsa kalmasını sağlayacak bir tercih olacak. Artık koalisyon diye bir şey kalmayacak. Büyüme hızlanacak" dedi.
Ziyaret sonunda, Antalya Platformu Başkanı Metin Doğan, Başkan Türel’e Ayetel Kürsi yazılı tablo hediye etti.
Son Güncelleme: 05.03.2017 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81