İsveç basınından övgü

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Başkanlık ve Yeni Türkiye” başlıklı konferans 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Kaşlılarla buluşacak.

İsveç basınından övgü

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Başkanlık ve Yeni Türkiye” başlıklı konferans 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Kaşlılarla buluşacak.

25 Mart 2016 Cuma 21:43
İsveç basınından övgü
İsveç basını önceki gün akşam Türkiye-İsveç arasında oynanan özel maça geniş yer verdi.

İsveç basını önceki gün akşam Türkiye-İsveç arasında oynanan özel maça geniş yer verdi. İsveç'teki birçok basın organı adeta turnuva havasında bir maç oynandığını ve 33 bin kişinin tribünlerini doldurarak karşılaşmayı festivale dönüştürdüğüne vurgu yaptı.Öte yandan geçtiğimiz hafta Türkiye karşıtı Kürt gazeteci Kürdo Bakşı'nin "İsveç Milli Takımı Türkiye'ye gitmesin terör kurbanı olabilirler" tarzında yazılarına rağmen, bu yazıları dikkate almayan İsveç Futbol Fedarasyonu, milli takımını Antalya'ya gönderdi. İsveç'in Türkiye'ye gelmesi bu ülkede yaşayan Türklerin de takdirini kazandı.İsveç'in en büyük Türk teşkilatlarından, İsveç Türk İşçi Dernekleri Fedarasyonu Genel Sekreteri Yasin İpek maçtan sonra İHA'ya yaptığı açıklamada, "İsveç Milli Takımı'nın Antalya'ya gidip maç oynaması İsveç'te yaşayan Türklerle, İsveçliler arasındaki bağları daha da kuvvetlendirmiştir. Her iki takıma 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılar dilerim. Bu maç Türklerle İsveçlileri televizyon başına bağladı. Mükemmel bir maç atmosferi vardı. 33 bin taraftarın bir dostluk maçına gelmesi İsveçlileri şaşırttı" diye konuştu.
Son Güncelleme: 25.03.2016 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81