Alanya tarihinde ilk kez gökyüzünde bir helikopter saatlerce yük taşıyarak teleferik hizmetinin bir an önce bitmesi için harıl harıl çalışılyor.
Sayın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sayesinde Bu günleride gördük şükürler olsun. sanki bir ilçe belediyesi değil de adita 4 büyük büyükşehir belediyesi gibi hizmet veriliyor Alanya halkına.
Teşekkürler başkanım...
Bu kadar kısa sürede, bu kadar çok ve büyük hizmetleri dağ taş köy belde demeden her tarafa ulaştırdığınız için.
Hizmet yaparken ayrım yapmadığınız, adaleti gözettiğiniz için ayrıca teşekkürler.
Alanya semalarında yüze yakın uçuş yaparak havada karada ve her yerde hizmet ettiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bugün ise tonlarca ağırlıkta ki teleferik direkleri saat 11.00'den sonra yine bu helikopter sayesinde dikilecek.
Oraya kurulacak olan istasyonun parçaları da yine havadan taşınıyor.
Burada amaç doğayı tahrip etmeden, bir tek ağaç bile kesmeden trafiği aksatmadan hizmeti en kısa sürede ulaştırmak amaç edinmiş ve başarılı da olmuş.
Başkan Yücel, bir sonraki seçimlerde bence şimdiden Belediye Başkanlığını gfarantilemiş durumda. Karşısında ki adayların işi zor demiyorum, imkansız diyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81