İşletmeler Neden Endüstriyel Elektrikli Süpürge Tercih Etmeli?

İşletmeler Neden Endüstriyel Elektrikli Süpürge Tercih Etmeli?

18 Ağustos 2017 Cuma 13:18
İşletmeler Neden Endüstriyel Elektrikli Süpürge Tercih Etmeli?
Daha sıkı kalite standartları ve düzenlemeleri, işyeri temizliğini yepyeni bir seviyeye taşıyor. Son zamanlarda birçok işyeri, yüksek performanslı, paslanmaz endüstriyel elektrikli süpürge için bilinçli davranarak hemen yararlanmaya başladı. Bu sayede, temizleme sürelerini yarıya indirdiler, işçilik maliyetlerini önemli ölçüde düşürdüler ve sağlıklı, ışıl ışıl parlayan saygın işyerleri ile adlarından söz ettirir oldular. Her ihtiyaca yönelik modeller de mevcut.

Ev Tipi Vakumlu Elektrik Süpürge ve Endüstriyel Elektrikli Süpürge Farkı
Şirketler, endüstriyel elektrikli süpürgelerinin sağladığı pek çok faydayı görmeye başlıyorlar. Doğru hortum ve aksesuarlar ile donatılmış elektrikli süpürge modelleri, çamurlu atıkları vakumlama veya tavan borularındaki örümcek ağlarını kaldırma gibi belirli zorlukları karşılamak üzere tasarlanıyor. Kolaylıkla satın alınmasına rağmen, ev tipi elektrikli süpürge hiçbir şekilde endüstriyel elektrikli süpürge gücünün yerini tutamaz.
Ev tipi, ucuz elektrikli süpürge modelleri ile ilgili en yaygın sorun, motorun sıkça arızalanmasıdır. Tipik olarak hızlı ısınan, düşük maliyetli, güvenilmez motorlarla donatılmış olan bu vakumlar, özellikle çok uzun süre boyunca, günde birkaç kez ince toz ve artık biriktirdiklerinde kısa ömürlüdür. Yüksek kaliteli endüstriyel süpürgeler ise daha uzun çalışma süreleri ve özel olarak tasarlanmış üstün motorlarla donatılır.
Kaliteli, güçlü endüstriyel elektrikli süpürgeler, vakumun daha verimli filtrelenmesine izin veren büyük boyutlu, kademeli veya çok kademeli filtrasyon sistemlerine sahiptir. Bu sistemler, bir kâğıt torba, kumaş filtresi veya HEPA gibi bir kaç aşamada süpürmenin geçmesini gerektirir. Ev tipi vakumlar genellikle tek aşamalı filtrasyon sistemleri ile tasarlanır.

Yüksek Verimli Endüstriyel Elektrikli Süpürge Fiyatları
Tüm net avantajlara rağmen, şirketler hala sadece kısa vadeli masrafları düşünerek göreceli pahalı endüstriyel elektrikli süpürge tiplerine yatırım yapmak konusunda tereddüt ediyor. Ancak, çalışanlar kritik bir maliyeti temsil ediyor ve verimliliklerini en üst düzeye çıkarmak kilit önem taşıyor. Endüstriyel elektrikli süpürge verimliliği, temizleme süresini yarı yarıya azaltabilir ve uzun vadede yüksek kazanç sağlayabilir.
Ürünün bütünlüğünü ve personelin sağlık ve güvenliğini korumak için filtreleme özelliklerine sahip olan yüksek verimli endüstriyel süpürge seçimi önemli bir ilk adımdır. İşletmenizin sağlık ve hijyen rahatlığı içerisinde olmasını istiyorsanız, https://www.kaiserkraft.com.tr/elektrikli-supurgeadresini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Üstün ekipman seçerek ve açık, tutarlı uygulamaları uygulayarak, çalışanlar daha üretken olacak ve işlemler daha karlı olacaktır.
Son Güncelleme: 29.08.2017 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81