İşler değişir, günler değişir, yaşamlar değişir.

İşler değişir, günler değişir, yaşamlar değişir. Mevsimler değişir, dünya değişir. Kısacası yaşamda sürekli bir hareket, bir aktivite vardır.

İşler değişir, günler değişir, yaşamlar değişir.

İşler değişir, günler değişir, yaşamlar değişir. Mevsimler değişir, dünya değişir. Kısacası yaşamda sürekli bir hareket, bir aktivite vardır.

08 Kasım 2016 Salı 16:55
İşler değişir, günler değişir, yaşamlar değişir.

Mevsimler değişir, dünya değişir. Kısacası yaşamda sürekli bir hareket, bir aktivite vardır. Peki bu sürekli hareket halinde olan Dünya’da rahat bir nefes almak, bu değişimlere sakin gözlerle tanıklık etmek için bir fırsat yok mudur? Elbette var; tatiller. Mevsimlerden ister yaz olsun, ister kış, isterse bahar olsun Dünya’nın keşfedilecek o kadar çok yeri var ki! Çalışma arkadaşlarınız, komşularınız burada yağmuruyla karıyla kışı yaşarken siz Tatil Fırsatım ile satın alıp Phuket koylarında gününüzü geçirebilir veya artık herkes tarafından bilinen çılgın Phuket gece hayatıyla tanışabilirsiniz.



Asya’nın en gözde lokasyonuna düzenlenen Phuket turu, özellikle Ekim – Nisan ayları arasında aldığı yoğun taleplerle dikkat çekmektedir. Veya biraz daha batıya gitmek isteyebilir, yazılacağınız Kharkiv turu ile Avrupa’nın en büyük meydanı olan Kharkiv Svobody (Özgürlük) Meydanı ya da 1689 yılında yapılan, Kharkiv simgelerinden olan Kahrkiv’in en eski yapısı Pokrovsky Katedrali’ni fotoğraflayabilirsiniz. Kharkiv turu ile deneyimleyebileceğiniz en enteresan olaylardan birisi de şüphesiz uçakların nasıl yapıldığını görebileceğiniz Sovyet Hava Müzesi olacaktır. Tatilinizin çok daha masalsı geçmesini isterseniz, Avrupa’nın Masal Diyarı olarak anılan Prag tam size göre! Tatil Firsatım aracılığıyla satın alabileceğiniz Prag turu sayesinde Vltava tekne gezisine katılabilir, Ortaçağ’dan kalma tarihi yapıları keşfedebilirsiniz. Avrupa’nın spa merkezi olarak da anılan Prag aynı zamanda Karlovy Vary bölgesi ile ruhunuzu dinlendirme fırsatı veriyor.



Prag turu hiçbir zaman hiç kimseye yeterli gelmeyecek gibi görünse de, bu dolu dolu şehri mümkün olduğunca yaşamaya ve hissetmeye çalışmalısınız. Hem mistik, hem tarihi hem de buram buram Akdeniz kokan bir tatile ne dersiniz? O halde Casablanca & Marakeş turu tam sizin için hazırlanmış! Casablanca & Marakeş, Kuzey Afrika ülkesi Fas’ın en önemli merkezleri konumundadır. Filmlere ve zenginlere ilham vermesiyle bilinen Casablanca & Marakeş, size zaman-mekan kavramını unutturacak bir tatil vadediyor. Afrika ateşi ve Akdeniz esintisini birleştiren Casablanca & Marakeş turu için valizinizi şimdiden hazırlamaya başlayabilirsiniz! varken sonbaharın en romantik adresine ne dersiniz peki? Aşkın başkenti olarak anılan Paris bu sonbaharda da sizi büyüleyici atmosferine davet ediyor! Sadece Paris değil, tüm dünyanın tanıdığı bir sembol olan Eiffel Kulesi, Louvre Müzesi ve müzeyi çevreleyen Jardin des Tuileries Park ile Paris turu maceranıza başlayabilir, şehrin ışıklı caddelerinde birkaç tur atabilirsiniz. Aynı zamanda gurme lezzetleri de deneyimleyebileceğiniz Paris turu ile hayatınıza yeni bir sayfa açma fırsatını kaçırmamanızı öneririz. Her zaman beklenmedik güzellikler sunan Dünya’mızı keşfetmek için ile fırsatları yakalayıp, özgürlüğe, eğlenceye ve aşka yelken açabilirsiniz.

Son Güncelleme: 08.11.2016 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81