İskelede sıra kavgası

Alanya İskelesi'nde tekneciler arasından sıra gerginliği yaşandı. Gerginliğin büyümesi üzerine toplanan kalabalık kavgaya tutuşurken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı büyümeden önledi.

İskelede sıra kavgası

Alanya İskelesi'nde tekneciler arasından sıra gerginliği yaşandı. Gerginliğin büyümesi üzerine toplanan kalabalık kavgaya tutuşurken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavgayı büyümeden önledi.

06 Mart 2017 Pazartesi 22:49
İskelede sıra kavgası


Alanya İskelesi'nde dün saat 12.00 sıralarında yaşanan olayda, tekneciler arasında tekne bağlama sırası anlaşmazlığı nedeniyle birbirleri arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine kalabalık kavga etmeye başladı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Ekiplerin müdahalesiyle taraflar güçlükle sakinleştirilerek kavga büyümeden önlendi.
"PARA VERİYORUZ HİZMET ALAMIYORUZ"
Kooperatifin adam kayırdığı iddia eden tekne sahibi Bekir Gülbahçe, Alanya İskelesi'nde güvencelerinin olmadığını söyledi. Gülbahçe,"Burada her şeyi tekne sahipleri kendi olanaklarıyla yapıyor. Sadece kendi menfaat ve çıkarları için balıkçı ve yatçı kooperatifi olmasına rağmen sadece bir kooperatifi dinleyerek bu düzeni kurmaya çalışıyorlar. İkinci bir kooperatif olan Taşyat Su Kooperatifi’ni dinlemek istemiyorlar. Burada bazı yetkili kendi adaletine göre kendi adamlarını yerleştirmek istiyor. Para veriyoruz hizmet alamıyoruz” dedi.
“YALNIZCA BİR KAÇI TEPKİ GÖSTERDİ”
Alanya Balıkçılar Kooperatifi İşletme Müdürü Salih Kuloğlu, burada sıraya itiraz eden kişilerin hanutçuluk yaptığını öne sürerek şöyle konuştu:" Resmi kurumlarca onaylanmış sıralama listesi bulunuyor. Teknelerin boy sıralamasına göre oluşturulan listeyi uygulamak istiyoruz. Bazı arkadaşlar teknesini yeni getirdi. Bu liste daha önce hazırlandı. Yeni tekne getirdiyse dilekçesini verir. Boy sırasına göre teknesi sıralamaya alınır. Listenin komisyon kararıyla oluşturuluyor. 70 tekne sahibinden yalnızca birkaçının bu sıralamaya tepki gösterdi" diye konuştu.
Son Güncelleme: 06.03.2017 22:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81