İnternet Üzerinden Maç İzlemenin Kolaylığı

İnternet Üzerinden Maç İzlemenin Kolaylığı

04 Aralık 2017 Pazartesi 10:26
İnternet Üzerinden Maç İzlemenin Kolaylığı
Netspor denince aklınıza tabi ki onlinespor.tv gelmeli. Canlı maç izlemenin en iyi yolu olan bu site, aynı zamanda da mobil cihazlardan da sorunsuz bir şekilde hizmet vermektedir. Ben maç izlemeyi çok seviyorum. En büyük sosyal aktivitem de futbol maçlarını izlemektir. Ancak, ülkemizde maalesef ki maç izlemek tam bir eziyet. Tuttuğunuz takım 1.lig de oynuyorsa biraz daha şanslısınız. En azından bu maçlar zaman zaman da olsa TRT gibi kanallarda izlenebilmektedir. Ancak,  süper lig takımını tutuyorsanız mutlaka zengin olmalısınız.

 

Futbolun bu kadar fazla kitlelere ulaştığı, büyük paraların kazanıldığı ya da büyük paraların harcandığı bir sektörde konusunda bu kadar adaletsiz olunması, şifreli ve paralı kanallarda bu maçların yayınlanması, parası olmayanları ya da para vermek istemeyenleri başka yöntemlere yönlendirmektedir.

Evet, kimse bunun kul hakkı olduğunu söylemesin. Kul hakkı parası olanın maç izleme keyfini sorunsuz bir şekilde yaşayabilmesi, parası olmayanın ise ikinci sınıf bir insan gibi ya radyolardan ya da kahvehane köşelerinde maç izleye mahkum edilmesidir.



MAÇ YAYINLARI



Neyse ki artık diye bir site var. Bu site nasıl yaptı bilmiyorum ancak yayıncı kuruluşlarla yaptığı anlaşmalar sayesinde diye düşünüyorum, dünyanın her yerinden birçok canlı maçı canlı olarak izleyenlerle buluşturuyor. Önce bunu duyduğumda ben de inanmamıştım ancak ilk denememde anladım ki gerçekten bu site bunu çok kaliteli bir şekilde sağlıyor.

Ülkemizdeki hemen hemen tüm maçlar canlı maç yayınları ile sunuluyor. Hatta maç aralarında izlemek isteyeceğiniz, ntvspor, trtspor gibi birçok spor kanalı da 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde izlenebiliyor.

Bu sayesinde benim için artık maç izlemek sorun olmaktan çıktı. Hiçbir şekilde maçı nasıl ve nerede izleyeceğim diye düşünmüyorum. Maç saati geldiğinde ya da canım maç izlemek istediğinden hemen bu siteye giriyorum. İzlemek istediğim maça tıklıyorum ve hemen izlemeye başlıyorum. Hiçbir şekilde diğer birçok sitede olduğu gibi bu sitede güvenlik sorunu yaşamıyorum.

Adamlar bu sitede öyle gereksiz reklamlar falan da yayınlamıyorlar. Bu nedenle de kesinlikle bu site bir harika.

Son Güncelleme: 05.12.2017 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81