İngiltere'den Antalya güzel haber

İngiliz tur operatörü Monarch Holiday, daha önce iptal ettiği Antalya'ya kendi havayolu şirketi Monarch Airlines ile 2017 sezonunda yeniden uçacak.

İngiltere'den Antalya güzel haber

İngiliz tur operatörü Monarch Holiday, daha önce iptal ettiği Antalya'ya kendi havayolu şirketi Monarch Airlines ile 2017 sezonunda yeniden uçacak.

10 Ocak 2017 Salı 20:18
İngiltere'den Antalya güzel haber

İngiltere pazarında Antalya için olumlu bir gelişme yaşandı. Monarch Holidays markası ile satış yapan İngiliz firma kendi havayolu Monarch Airlines ile uçuşlara yeniden başlama kararı aldı. Turizmgazetesi.com’a bilgi veren Monarch Holidays Türkiye Satın Alman Müdürü Tamer Arlı, 2017 yaz Antalya uçuş programı daha önce tamamen iptal edilen Monarch Airlines’ın, 13 Aralık 2016’da aldığı yeni bir karar ile uçuşlarını sınırlı sayıda da olsa yeniden başlatma kararı aldığını bildirdi. Londra – Gatwick’ten Antalya’ya haftada 2 sefer yapacaklarını kaydeden Arlı, Monarch Airlines’ın Antalya bölgesine sezonda toplam 48 yeni uçuş gerçekleştireceğini belirtti.
 Dalaman’a haftada 22 sefer yaptıklarını ifade eden Tamer Arlı, burada yaklaşık 100 bin koltukluk bir kapasiteleri olduğunu ve Dalaman satışlarının iyi gittiğini vurguladı.Dalaman’daki ivme ile Antalya’nın da yeniden şirketin gündemine geldiğini bildiren Arlı, istenen sonuçlar alınması durumunda Antalya seferlerinin ileride artırılabileceğini de sözlerine ekledi. Arlı, Bodrum için de uğraştıklarını, 2018’de Bodrum’un da programlarına girebileceğini ifade etti.Tamer Arlı, uçuşlarının yüzde 90'ına yakınının kendi müşterilerinden oluştuğunu, ancak olanaklar ölçüsünde diğer tur operatörü ve acentelere de koltuk sattıklarını söyledi. Dalaman’da Saltedon Turizm ile çalışan Monarch Holidays, Antlya’da ise Mina Travel ile çalışacak.  
Son Güncelleme: 10.01.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81