İlçelere modern mezbahalar yapıyor

İlçelere modern mezbahalar yapıyor

13 Temmuz 2017 Perşembe 21:16
İlçelere modern  mezbahalar yapıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere modern mezbahalar inşa ederek, hayvancılığa destek sağlıyor. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelere yatırım sağanağına devam ediyor. Alt yapıdan, üst yapıya, tarımdan hayvancılığa ilçelerin hizmet açığı kapatılıyor. Büyükşehir Belediyesi, hayvancılığa destek için yaklaşık 7 milyon liralık yatırımla Elmalı, Kumluca, Gazipaşa’ya yeni mezbaha inşa ederek, hizmetine sundu. Akseki ve Korkuteli mezbahalarını tamamen yenileyip, faaliyete geçiren Büyükşehir Belediyesi, Demre mezbaha inşaatında da sona yaklaştı. 
Son teknoloji ile donatılmış mezbahalar 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu’nda belirtilen teknik ve hijyenik şartlara uygun olarak hizmet veriyor. Elmalı mezbahası 1 milyon 656 bin TL’ye, Kumluca mezbahası 2 milyon 428 bin TL’ye, Gazipaşa mezbahası ise 2 milyon 233 bin liraya mal oldu. Demre’nin Kaş sınırında yapımı devam eden ve iki ilçeye hizmet verecek Demre mezbahası da 2 milyon 62 bin liraya mal olacak.
 
Son Güncelleme: 13.07.2017 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81