İkinci dönem kayıtları başlıyor

Türkiye’nin en büyük eğitim birimi olan Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda (ASMEK) 2. dönem kayıtları başlıyor.

İkinci dönem kayıtları başlıyor

Türkiye’nin en büyük eğitim birimi olan Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda (ASMEK) 2. dönem kayıtları başlıyor.

29 Aralık 2016 Perşembe 20:04
İkinci dönem  kayıtları başlıyor
Vatandaşlar, internet üzerinden ya da kurs merkezlerine giderek kayıtlarını yaptırabilecek.  Antalya’da 21 kurs merkezinde 189 branşta hizmet veren ASMEK’te 2’nci dönem kayıt heyecanı başladı. ASMEK’e internet üzerinden başvurmak isteyenler, www.asmek.org.tr adresinden 2-3-4 Ocak tarihlerinde online ön kayıt yaptırabilecek.  İnternet üzerinden kayıt yaptıramayanlar ise 16-22 Ocak tarihleri arasında doğrudan kurs merkezlerine giderek kayıt olabilecek.
BELGELERİNİZİ UNUTMAYIN
İnternet üzerinden kayıt yaptırmak isteyen kursiyerlerin web sitesinden online kayıtlarını tamamlamalarının ardından, 5-6-7 Ocak tarihlerinde online kayıt belgesi, iki adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopileriyle kurs merkezine gelerek kesin kayıt yaptırmaları gerekiyor. Kurs merkezlerindeki direkt kayıtlarda ise iki fotoğraf ve nüfus cüzdan fotokopisi isteniyor. Ön koşullu kurslarda, kursiyerlerin ek olarak istenen belgeleri de yanlarında getirmeleri gerekiyor. Kurslarla ilgili detaylı bilgiyi http://online.asmek.org.tr/kursListesi.aspx  adresinden de edinebilirsiniz.
Son Güncelleme: 29.12.2016 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81