İki yakanın yoluna asfalt

İki yakanın yoluna asfalt

13 Temmuz 2017 Perşembe 21:17
İki yakanın  yoluna asfalt
Dim mahallelerini birbirine bağlayan Ak Köprü’de bir süre tabanının oturması beklenen yaklaşık 2 km uzunluğundaki yeni yol kırsal alan ekipleri tarafından iki gün içinde asfaltlandı. 
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dim Vadisi’ndeki 12 Mahalle’nin ulaşımını kolaylaştıracak diğer yandan Baraj Gölü üzerinde olması nedeniyle bölge turizmine canlılık getirecek olan Ak Köprü Mart ayında hizmete girdi. Köprüdeki ulaşımın daha rahat olabilmesi için iki yakadaki yolların da açık olması gerekiyordu. Bu nedenle köprünün tamamlanmasıyla birlikte köprünün diğer yakasında bir kısmı baraj gölü içinde kalan yol, büyükşehirin çalışmaları sonucu gölün üst kısmında yeniden açılmıştı. Bir süre tabanının oturması beklenen yaklaşık 2 km uzunluğundaki yeni yol Kırsal alan ekipleri tarafından iki gün içinde asfaltlandı. Yolun asfaltlanmasıyla birlikte Dimçayı’nın kenarından geçen yolu kullanan vatandaşlar Ak Köprü’den geçerek Baraj’ın diğer tarafından tekrar Alanya’ya dönebilecek. Ayrıca 12 mahalle arasındaki ulaşım da en az 40 km kısalmış oldu. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Ak Köprü, sadece Dim Vadisi’ndeki yerleşim yerlerine değil, Alanya turizmine de katkı sağlayacak Ak Köprü’yü hizmete açtıktan sonra ulaşımın daha rahat sağlanması için köprünün diğer tarafında açtığımız yolu da ekiplerimiz kısa sürede asfaltladı. Artık bölgede ulaşım çok daha rahat sağlanıyor “ dedi.
Son Güncelleme: 13.07.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81