İç pazarda rota Alanya'ya çevrildi

İç pazarda rota Alanya'ya çevrildi

12 Temmuz 2017 Çarşamba 03:14
İç pazarda rota  Alanya'ya çevrildi
İç pazarda son dakika kampanyaarına yoğun ilgi gösterildiğini belirten Tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, Belek ve Lara otellerindeki yüksek doluluk nedeniyle tatilcinin rotayı Side, Kemer, Alanya ve Ege'ye kırdığını belirtti.
 
Yüzde 40’a varan indirim kampanyalarıyla yurt içinde gecelik kişi başı fiyatların 52 TL’den başladığını söyleyen Koray Küçükyılmaz, “Bu dönemde yabancı turistlerden de büyük bir talep olduğundan dolayı özellikle Antalya’daki pek çok tesis, son dakika fırsatlarını erken sonlandırmaya başladı.'' dedi.
Bu yıl 12 Haziran’da başlayan son dakika kampanyalarına yoğun ilgi olduğunu söyleyen Küçükyılmaz, yüzde 40’a varan indirimler ile birlikte yurt içinde gecelik kişi başı 52 TL’den başlayan fiyatlarla tatil satın almanın mümkün olduğunu belirtti. Küçükyılmaz, “Özellikle Belek ve Lara bölgelerine gösterilen yoğun ilgi sonucu birçok tesis son dakika kampanyalarını bitirdi. Side, Kemer, Alanya, Bodrum, Çeşme, Kuşadası ve Marmaris bölgelerine ise yoğun bir talep söz konusu. Buna yabancı turistlerin ilgisi de eklenince, son dakika kampanyalarındaki indirim oranları hızla düşüyor veya sonlandırılıyor. Bu nedenle tatilini henüz planlamamış olanlara, yüksek indirimden faydalanmaları için acele etmelerini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.
Şirketin verilerine göre, son dakika kampanyalarından yararlanan tatilciler, hizmet kalitesi yüksek, fiyatları uygun tesisleri tercih ediyor. Bu segmentin fiyat aralığı ise, gecelik kişi başı 220 TL ila 300 TL arasında değişiyor.
 
 
Son Güncelleme: 12.07.2017 03:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81