Hırsızlık operasyonu: 3 gözaltı

Hırsızlık operasyonu: 3 gözaltı

09 Ekim 2017 Pazartesi 20:19
Hırsızlık operasyonu: 3 gözaltı
Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde zincir market, otomobil ve eğlence mekanlarından hırsızlık gerçekleştirdiği iddia edilen 3 şüpheli yakalandı. 
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri durumundan şüphelenerek durdurdukları hırsızlık ve uyuşturucudan çok sayıda kaydı bulunan A.K.’nin (27) son iki gün içerisinde Molla Yusuf ve Uncalı Mahallesi’ndeki market zincirinden 3 ayrı hırsızlık gerçekleştirdiğini belirledi.
Altınkum Mahallesi 542 Sokak’ta park halindeki otomobilin camını kırarak pompalı av tüfeği çalınması ihbarının ardından ekipler, bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasını inceleyerek olayı gerçekleştiren kişinin benzer suçlardan kaydı bulunan U.A.’nın (27) olduğunu tespit etti. Şüphelinin sattığı tüfeğe ulaşılıp, sahibine teslim edildi.
Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ve güven timleri Kaleiçi bölgesinde son bir hafta içinde eğlenmek için gelen müşterilerin masa üzerine bıraktığı telefon ve cüzdanlarını çalan şüphelinin İ.D.(29) olduğunu güvenlik kameralarından yola çıkarak belirledi. Şüphelinin kaldığı yeri tespit eden ekipler, İ.D.’yi çaldığı cep telefonunu Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde satmaya çalışırken suç üstü yakalandığı bildirildi.
3 şüpheli de Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 
Son Güncelleme: 09.10.2017 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81