Hijyen için her yerde denetim

Hijyen için her yerde denetim

12 Temmuz 2017 Çarşamba 20:36
Hijyen için her  yerde denetim
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Çevre Gıda ve Hijyen Ekibi, yaylalarda faaliyet gösteren kasap, gözleme, fırın ve piknik yerlerinde denetim yaptı.
 
Yaz sezonu nedeniyle merkez ve yaylalarda denetimlerini sıklaştıran Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Çayarası, Gökbel, Kaplanhanı, Gedevet, Türbelinas ve Mahmutseydi Yaylalarında faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi. Zabıta ve hijyen ekibi tarafından gerçekleştirilen denetimlerde personel hijyeni, depolama koşulları ve iş yerinin genel temizliği kontrol edildi.
ÖNCELİĞİMİZ HALKIMIZIN SAĞLIĞI
Özellikle yaz aylarında yaylalarda faaliyet gösteren işletmelerin sağlık kurallarına ve hijyene uyması için gerekli denetimleri arttırdıklarını belirten Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, “Halkımız ve turistler yaz aylarında yayları ve mesire alanlarını daha sık kullanıyorlar. Bu anlamda halkımızın sağlığı için burada faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetim yapıyoruz. Denetim ekibinde zabıta ve gıda mühendislerimiz bulunuyor. Yapılan kontrollerde olumsuz bir duruma rastlanmadı. Ancak biz denetimlerimizi devam ettireceğiz.’’ dedi.
 
Son Güncelleme: 12.07.2017 20:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81