heyeti gönderiyor

heyeti gönderiyor

06 Eylül 2017 Çarşamba 20:57
heyeti gönderiyor
Son dönem özellikle devlet medyasında yapılan ''Antalya otellerinde koksaki salgını var'' haberleri sonrası, Rusya'dan bir heyetin incelemelerde bulunmak üzere Türkiye'ye geleceği duyuruldu.
Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Hakları Koruma Kurumu (Rospotrebnazdor) Başkanı Anna Popova, gelecek hafta gidecek olan Rus uzmanlardan kurulu heyetin Koksaki iddiaları ile ilgili denetimlerde bulunacağını açıkladı.
TürkRus.com'da yer alan habere göre heyette Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Hakları Koruma Kurumu'nun yanı sıra Rosturizm kurumundan yetkililer de bulunacak.
Popova, "Heyeti daha önce yollayacaktık ama Kurban Bayramı yüzünden ertelendi. Heyet, en fazla şikayet gelen otellerde denetim yapacak." dedi.
Daha önce Türkiye'de tatil yapan 500'e yakın turistten şikayet geldiği açıklanmış ama en son 59 vakanın tespit edildiği duyurulmuştu.
 
Son Güncelleme: 06.09.2017 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81