Hestourex'te Alanya standına yoğun ilgi

ANFAŞ Fuar Merkezi’de gerçekleştirilen ve 4 gün boyunca devam eden Hestourex “Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı’’ sona erdi. Fuarda yer alan Alanya standı yoğun ilgi gördü.

Hestourex'te Alanya standına yoğun ilgi

ANFAŞ Fuar Merkezi’de gerçekleştirilen ve 4 gün boyunca devam eden Hestourex “Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongresi ve Fuarı’’ sona erdi. Fuarda yer alan Alanya standı yoğun ilgi gördü.

09 Nisan 2017 Pazar 21:39
Hestourex'te Alanya  standına yoğun ilgi
Alanya Belediyesi Hestourex fuarında sağlık, spor ve alternatif turizm alanındaki çalışmalarını aktarmak için açtığı standında; ücretsiz olarak diyetisyen tarafından vücut analiz ölçümü, fizyoterapist tarafından omurga eğriliği ölçümleri, tüm yıl gerçekleştirilen spor organizasyonlarının tanıtım videosu ve uygulamalı görselleri, Engelsiz Turizm Kenti Alanya çalışmaları, Alanya ipek dokumaları ve Alanya muz lifi projelerini tanıttı.
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI ALANYA STANDINDA
Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral Alanya Belediyesi standını ziyaret etti. Engelsiz Turizm Kenti Alanya vizyonu tanıtılarak hissedilebilir maket anlatıldı. Alanya Belediyesi’nin sağlık ve spor alanındaki çalışmaları uygulamalı olarak aktarıldı. Saral, kültürel değerimiz olan ipek dokuma tezgâhını inceleme fırsatı buldu.
TÜM ÇALIŞMALAR TRT RADYO VE KANAL V TARAFINDAN YAYINLANDI
Alanya Belediyesi’nin yaptığı tüm çalışmalar Trt Radyo ve Kanal V tarafından yayınlandı. Alanya Belediyesi Stant Sorumlusu Psikolog Esra Yemez Trt Radyo ve Kanal V’ ye yaptığı açıklamada; Alanya Belediyesi’nin Hestourex Fuarında üç ana başlıkta yer aldığını ifade etti. Özellikle alternatif turizmin gelişmesi adına “Engelsiz Turizm” başlığı altında yapılan çalışmaları aktardı. 30 dalda yapılan spor organizasyonlarında ev sahibi olan Alanya’nın tek başına bir marka olduğunu vurguladı.
SAĞLIK TEMSİLCİLERİ STANDIMIZI ZİYARET ETTİ
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen sağlık temsilcileri; Alanya Belediyesi standını ziyaret ederek kültürel, sağlık, spor ve engelsiz turizm konularında bilgilendirildi.
ÜNİVERSİTELERDEN ZİYARET
Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Polat, Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon öğrencileri ve fizik tedavi alanındaki sağlık temsilcileri Alanya standını ziyaret etti.
Son Güncelleme: 09.04.2017 21:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81