Seçim sathına girdik ancak vatandaş seçim yerine ilçenin huzuruna göz diken çeteleri örgütleri toplu halde belirleyip içeri atan Sayın Alanya Cumhuriyet Başsavcımız Yasin Emre'yi konuşuyor.
Göreve geldiği günden itaberen tefecisinden hırsızına, hayat kadını satıcısından silahla adam yaralayanlara, tehdit, şantaj, haksız kazanç sağlamak amacıyla silahlı örgüt kurmak suçlarına karışan kim varsa dokunuluyor. 
Bunlar öyle bir iki kişi değil, resmen 10 ile 20 kişi arasında örgütler. İçlerinde ünlü işadamlarından tutunda toplumda hatırı sayılır meslek erbabları bile bulunmakta
Genç, dinamik ve gözü kara Başsavcımız maşallah kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Alanya'da Adalatin terazisi tam anlamıyla işliyor. Suçlu kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmıyor. 
Ve Adaletin kestiği parmak da acımıyor.
Bundan en çok memnun olan ise halk.
Esnaf rahat bir nefes aldı.
Kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor.
Öyle ya da böyle suçlular bir bir alınıp Adeletin önünde hesap veriyorlar. 
Onun arkasında şu var, bunun arkasında bu var, yok o dokunulmaz mış, yok buna kimse bir şey yapamazmış sözleri konuşulmuyor bile.
Artık Alanya'da Bir Başsavcı var ve suçlu kimse dokunuyor.
Kim suç işlemişse arkasında ağa, paşa fark etmez hepsi toplu halde alınıyor.
Sayın Bakanımız bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda ilçeye gelerek Başsavcımızı makamında ziyaret edip hayırlı olsun diyerek açık desteğini de göstermişti.
Başsavcımızın önderliğinde Emniyet güçlerimiz de suçluların üstüne büyük bir başarı ile gidiyor. Operasyonları alnını akıyla yerine getirerek suçlulara korku, vatandaşa ise güven veriyor.
Bu operasyonların ardından ilçemize göz diken suç çeteleri ise adeta burayı transit geçiyorlar. 
Bırakın Alanya'da suç işlemeyi sınarlarımıza bile girmeye korkar oldular.
Teşekkürler Sayın Başsavcım....
Alanya sizi çok sevdi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81