Hekim sayısı 8'e yükseldi

Hekim sayısı 8'e yükseldi

16 Haziran 2017 Cuma 21:32
Hekim sayısı  8'e yükseldi
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hekim atamaları devam ediyor. Yeni binasıyla hizmet vermeye başlayan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Erdem atandı. Böylece Alanya EAH Kadın Hastalıkları ve Doğum Branşındaki hekim sayısı 8'e yükseldi. 
 
“Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ailesi olarak günden güne büyüyoruz” diyen Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan; “Yeni gelen meslektaşlarımızla birlikte hastalarımıza en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetini sunmak için hastane yönetimi olarak elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Hastalarımıza artık yeni açılan branşlarımız ve doktor sayımızla daha kaliteli hizmet sunma imkanı bulacağız. Hastalarımız artık Antalya’ya gitmek mecburiyetinde kalmayarak Alanya‘da tedavi olabileceklerdir. Bu vesileyle aramıza yeni katılan Yrd. Doç. Dr. Dilek Erdem’e de görevinde başarılar dilerim” dedi. 
Alanya EAH Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Dilek Erdem ise; “Alanya’da hastane yönetimiyle birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Kendimi burada yıllardır çalışıyor gibi hissediyorum. Bir hekim olarak gayem ve çabam “hastalarıma en iyi sağlık hizmetini nasıl verebilirim ve onlar için neler yapabilirim”dir. Biz hekimler için hastalarımızın sağlığına kavuştuğunu görmek en büyük hediyedir” dedi.
YRD. DOÇ. DR. DİLEK ERDEM KİMDİR? 
1965 yılında Aydın’da doğan Yrd. Doç. Dr. Dilek Erdem, evli ve 3 çocuk annesidir. Lisansını 1989 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır. 1989-1990 yılları arasında Giresun Görele Sağlık Ocağı’nda, 1990-1993 yılında Giresun Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’nde 
Acil Servis bölümünde pratisyen hekim olarak çalışmıştır. 1993-1997 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Kadın Hastalıkları ve Doğum Asistanı olarak, 1997-1998 yılında Karaman Devlet Hastanesi'nde, 1998-1999 yılında Giresun Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’nde, 1999- 2008 yılında Mersin Anamur Devlet Hastanesi’nde, 2008-2009 yılında Diyarbakır Çermik Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapmıştır. Yrd. Doç. Dr. Dilek Erdem, 2009- 2016 yılları arasında ise Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde çalışmıştır.
 
Son Güncelleme: 16.06.2017 21:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81