Hediyelik Bebek Şekeri Yapmak İster misiniz?

Hediyelik Bebek Şekeri Yapmak İster misiniz?

08 Ağustos 2017 Salı 19:44
Hediyelik Bebek Şekeri Yapmak İster misiniz?

Ebeveynler, özellikle de anne için bir bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelişi tarif edilmez bir heyecandır. Bir oğlanın veya bir kızın beklenen gelişini kutlamak için benzersiz hediyeleri ile bu heyecanı çevresi ile paylaşmak isteyeceklerdir. Gelenekselleşmeye başlayan doğum hediyelikleri hazır halde satın alınabilir ya da isteğinize göre sipariş verme imkânınız da var, ancak en özgün hediyeler yaratıcı materyallerden yapılmış hediyelerdir.



Evde Yapabileceğiniz Kolay Bebek Şekeri Fikirleri

İster bir anne adayı olarak kendi bebeğinizin doğumu için gün sayıyor olun, isterseniz bunu bir hobi işi olarak görün bebek süsleri ya da bebek şekerleri yapmak hoşunuza gidecek bir aktivitedir. Gelenekselleşen bebek mevlitlerinde yakınlara dağıtılacak bu küçük hediyelikler ömür boyu saklanacak, harika bir anı olarak daima hatırlanacaktır. Bu aktivitenin en güzel yanı yaratıcılığınıza bağlı olarak sonsuz seçeneklere sahip oluşunuzdur. 

Bebek şekeri yapmak için hobi mağazalarında rahatlıkla bulabileceğiniz pek çok malzeme mevcut. Adı bebek şekerleri olsa da için de şeker ya da çikolata olması şar değil, hatta (onları açıp içindekileri yemeğe kıyamayacakları için) çok da tercih edilmiyor. Bunun yerine renkli çakıl taşları, fırınlanmış dekoratif deniz kabukları, tütü tülü, doğal jüt çuval ipi, mantar tıpalı küçük şişeler, renkli denizyıldızları, ahşap bebek şekeri kutusu gibi materyaller size ilham verici seçenekler sunabilir. 




Özgün Bebek Şekeri Modelleri

Bebek hediyeliklerinde emzik, biberon, sallanır puset gibi minyatür malzemeler bulunuyor. İsterseniz bu ürünleri renkli kumaşlar, tüller ve farklı bebek süsleri ile yepyeni bir tasarıma dönüştürebilirsiniz. Süslü minik cam şişeler içerisine renkli kum ve dekorlar ekleyebilir, şişe üzerine minik bebeğin adını yazdırabilirsiniz. Belki de küçük ayıcık ya da kral şeklinde bir kolonya şişesini özgün tasarımlarınız için kullanmak isteyebilirsiniz.

Özgün bebek hediyelikleri yapmanız için çok büyük bir bütçe ayırmanıza gerek yoktur. 50 kuruş gibi minimum fiyatlardan başlayan malzemeler kullanarak harika bebek şekeri modelleri üretebilirsiniz. online satış sitesinde bulabileceğiniz yüzlerce alternatif malzeme çok cüzi fiyatlarla satılıyor. Hobi güzellikleri ile dolu bir dünyada yaşıyorsanız mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Son Güncelleme: 08.08.2017 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81