HEDEF 2019

HEDEF 2019

07 Aralık 2017 Perşembe 21:56
HEDEF 2019
Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongre öncesi partilere seslenen CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, “2019 seçimlerinin bilinciyle yola çıkıyoruz.  Bizim amacımız bölüp parçalamak değil, birlik beraberliği sağlamak” diyerek delegelerden destek istedi. 
 
KONGRE 9 ARALIK  SAAT 10.00’DA
CHP Alanya İlçe Teşkilatı, Alanya Kültür Merkezi’nde 36. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirecek. Kongrede 417 delege oy kullanacak. Kongre öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren İlçe Başkanı Ali Takavut, 2 yıl boyunca yaptıkları ziyaretlerle köylüsünden şehirlisine kadar herkese ulaştıklarını vurguladı. “Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik sevinçleriyle sevindik” diyen Takavut, sahalara inip bire bir CHP’yi anlattıklarını belirterek CHP’ye gönül versin, vermesin tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi. 
DÖNÜM NOKTASI OLACAK
Partinin ilçedeki bütün kurum ve kuruluşlarla barışık halde olduğunu ifade eden Takavut, “Bu çerçevede şahsıma tekrar görev verilmesi halinde, ekibimle birlikte 2019 seçimlerinin bilinciyle yola çıkıyoruz.  Çünkü 2019 hem ülkemiz hem de Alanyamız için bir dönüm noktası. Var olmak ya da yok olmak arasında bir seçim olacak. Eğer delegelerimiz bizlere güvenip bir dönem daha görev verirse bunun bilinci doğrultusunda partimiz ve ülkemiz için 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.
YENİ YÖNETİM ŞEKİLLENİYOR
Takavut, çalışmalarından dolayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “Bizim amacımız bölüp parçalamak değil, birlik beraberliği sağlamak. Cumartesi günü saat 10.00’da Alanya Kültür Merkezi’nde partimizin 36. Olağan kongresine tüm partililerimizi davet ediyorum” dedi. İlçe Başkanı Ali Takavut’un yeni yönetiminde bir önceki dönemden Mehmet Okyanus, Perihan Tığlı, Mustafa Kaptanoğlu ve Süleyman Küçüktürk yer alırken, Murat Can, Harun Seki, Nazmi Zavlak ve Mehmet Can Baysal’da yönetime yeni dahil olan isimler oldu.
Son Güncelleme: 07.12.2017 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81