HD'yi yanlış anlamışlar!

HD'yi yanlış anlamışlar!

30 Haziran 2017 Cuma 21:14
HD'yi yanlış anlamışlar!
Rusya'nın Surgut şehrinden tatil için Alanya kıyılarına gelen kleptoman karı kocanın, kaldıkları otelden tuhaf hırsızlık girişimi Rusya'da konuşulan bir numaralı konu oldu.
 
Rusya'dan  Türkiye'ye gelen turist sayısı bu yıl rekor kırmaya devam ederken, ilk sürpriz hadiseler de yaşanmaya başlandı.  Rusya'nın Surgut şehrinden tatil için  Akdeniz kıyılarına gelen kleptoman karı kocanın, kaldıkları otelden tuhaf hırsızlık girişimi  Rusya'da konuşulan bir numaralı konu oluverdi.
VALİZLERİ ARANDI
Fontanka haber sitesinin aktardığına göre  Rusya'nın  Sibirya bölgesi Surgut şehrinden gelen ve  Antalya'daki bir otelde tatil yapan Rustam ile Mariya çifti, otelden ayrılacakları gün oda görevlisi çalışanın şüphesi üzerine tanıklar önünde valizleri arandığında ortaya çıkan manzara herkesi şoke etti.
14 RULO TUVALET KAĞIDI, 7 KİLO PORTAKAL, 5 LİTRE LİKÖR...
İki büyük valizin içinden 14 rulo tuvalet kağıdı, plastik su şişelerine aktarılmış 5 litre Bayliss likörü, iki bornoz, birkaç havluyla terlik, 7 kilo kadar portakal ve en ilginci otelin bahçesinden kökleriyle sökülmüş çiçekler bulundu. Hırsızlığın ortaya çıkartılması ardından kleptoman çiftten çalmak istedikleri eşyaların piyasa değeri 231 dolar tahsil edildikten sonra otelden çıkış yapmalarına izin verildiği bildirildi.
 
Son Güncelleme: 30.06.2017 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81