Hayvanseverlerden Olağanüstü kongre

Merkezi Alanya’da bulunan Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği olağanüstü genel kurulunu ALTSO salonunda yaptı.Genel kurula çok sayıda hayvanseverin yanısıra MHP Alanya kadın kolları başkanı Sevim Bulut ve üyeleri katıldı.

Hayvanseverlerden Olağanüstü kongre

Merkezi Alanya’da bulunan Hayvanlar Eşittir Yaşam Derneği olağanüstü genel kurulunu ALTSO salonunda yaptı.Genel kurula çok sayıda hayvanseverin yanısıra MHP Alanya kadın kolları başkanı Sevim Bulut ve üyeleri katıldı.

22 Ocak 2017 Pazar 21:09
Hayvanseverlerden  Olağanüstü kongre

Genel kurulda bir konuşma yapan dernek başkanı Mehmet ERGÜN ‘Alanya’da hayvan hakları konusunda oldukça başarılı çalışmalar yapıyoruz.Gerek kamu idarelerinin ve gerekse hayvanlara yönelik münferit hak ihlallerinde kazandığımız mahkemeler var,bu kararlar emsal teşkil edip örnek olmaktadır.Amacımız Alanya’da bütün hayvanların sağlıklı ve refah içinde yaşamasını sağlamak olup bu konuda kamu kurumlarıyla ortak çalışmak istiyoruz.Bütün hayvanseverlerin bulundukları bölgede hayvanların savunmasını yapmak en büyük arzumuzdur,zor durumlarda derneğimie başvurarak hukuksal destek isteyebilirler dedi.
Genel kurula katılan MHP Alanya kadın kolları başkanı  Sevim Bulut yaptığı konuşmada ‘biz de kadın kolları olarak hayvan hakları konusunda çalışmalar yapıp Alanya’da hayvanların refahını arzulamaktayız.Bu konu da drnekle belediye arasında köprü olmaya hazırız ve birçok engeli aşacağımıza eminiz dedi.
Genel kurulda bütün üyelerin katılımıyla Antalya’da bulunan  bütün resmi barınakların Antalya BŞB ne bağlanması,Alanya belediyesince doğal yaşam alanı oluşturulması,hayvan istismarı ve hayvan ticaretinin önlenmesi için bakanlık düzeyinde çalışmalar yapılması,derneğin kısa adı ANADOLUFED olan Amadolu hayvan hakları federasyonuna katılımı ve Alanya belediyesinde çalışan sokak hayvanlarını toplayan kişilerin vasıflı elemanlardan oluşturulması konularında  çalışmalar yapılması konusunda yeni yönetime görev ve yetki verilmesi konusunda karar alındı.
Derneğin yeni yönetim kurulu Mehmet ERGÜN, Vildan YAZAR,Hülya ALTAY,Gökçe Nihan DOĞAN ve Merve KİPRİK ‘ten oluşurken Federasyon delegeliğine Zeliha DAŞIYICI,Vildan YAZAR ve Mehmet ERGÜN’den oluştu.
Son Güncelleme: 22.01.2017 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81