HAYRAN KALDILAR

İstanbul'da 9.’su düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda Alanya Belediyesi'nin standı ziyaretçi akınına uğradı.

HAYRAN KALDILAR

İstanbul'da 9.’su düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda Alanya Belediyesi'nin standı ziyaretçi akınına uğradı.

04 Aralık 2016 Pazar 19:49
HAYRAN KALDILAR
 Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'in 4 gün boyunca başından ayrılmadığı Alanya standı, engelli bireylerin yanı sıra protokol üyeleri ve siyasilerin de ilgi odağı oldu. Eski Kaymakam Hulusi Doğan da standa gelerek yardımcı olurken, tüm ziyaretçiler “Alanya'da her engelli gönül rahatlığı ile tatilini yapabilir” izlenimi edindi.

FUARDA YÜKSELEN DEĞER ALANYA OLDU
İstanbul Fuar Merkezi'ne 1 ve 4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda bu yıl ilk kez yer alan Alanya Belediyesi'nin standına protokol ve engelli bireyler ile ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. 'Engelsiz Turizm Kenti Alanya' sloganıyla fuara katılan ziyaretçilere ve protokole Alanya'nın tanıtımı da yapıldı. Alanya Belediyesi, stantta engelli bireylere özel olarak hazırlanan Alanya'nın tanıtım broşürleri ile 5 engelli bireye ve ailesine ücretsiz tatil çekilişi de sundu.

MHP'DEN ÜST DÜZEY TEBRİK
Özellikle engelli bireylerin yoğun ilgi gösterdiği Alanya Belediyesi'nin standına MHP Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan, Atilla Kaya ve Semih Yalçın, İstanbul Milletvekilleri İsmail Faruk Aksu, Arzu Erdem, İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve MHP İstanbul İlçe Başkanları ziyaret ettiler.  Engelli bireylerle sohbet eden Genel Başkan Yardımcıları Adan, Kaya ve Yalçın projeler ve fuar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'den bilgi aldılar. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i telefonla arayan Genel Başkan Yardımcıları Adan ve yalçın, "Alanya Belediyesi çalışmalarıyla takdir topluyor. Sizleri ve ekibinizi tebrik ediyorum.'' dediler.

DOĞAN'DAN AHDE VEFA
Alanya Belediyesi'nin standını Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan da ziyaret edip destek verdi. 'Engelsiz Kent'Alanya' için yapılan proje ve çalışmaları çok beğenen Doğan, Alanya Belediyesi'nin engelli bireyler için hazırladığı tanıtım filmini de izledi. Alanya Belediyesi'nin çalışmalarını takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirtti. Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'den bilgi alan Doğan, Standı ziyaret edip tanıtım çalışmalarına da destek verdi. Doğan'ın Alanya adına yaptığı bu tanıtıma destek çalışması, sosyal medyada aktif olan Alanyalılardan takdir topladı.

BAŞKAN YÜCEL KAHVALTI VERDİ
Dünya Engelliler Farkındalık Günü Alanya'da da kutlandı. Alanya Belediyesi Engelsiz Park Yaşam Merkezi'nde eğitim gören çocuklara Leman Kültür'de kahvaltı verildi. Gerçekleşen organizasyona, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi eğitmenlerinin yanısıra, ailelerinden bağımsız olarak hareket edebilen engelli çocuklar da katıldı. Öte yandan Alanya Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından da Atatürk Anıtı'nda program organize edildi. Çeşitli standların kurulduğu program toplanan gelirler engelli öğrenciler için harcanacak.
Son Güncelleme: 04.12.2016 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81