Hastaneye yeni atama

Hastaneye yeni atama

20 Haziran 2017 Salı 19:53
Hastaneye yeni atama
Antalya Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gastroenteroloji ve hepatoloji uzmanı atandı.
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ataması yapılan Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer'in göreve başladı. ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, Sağlık Bakanlığı'nın desteği, Antalya KHB Genel Sekreterliği'nin girişimleriyle, Alanya EAH'nin sağlıkta büyük ve güçlü bir ivme kazandığını belirtti. Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, yeni hastanenin hizmete açılmasıyla yeni branşların açılması, yeni hekimlerin atamalarının yapılması noktasında çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti. Dr. Yazan, büyüyen kadroları ve yeni atanan doktorların katılımıyla yeni hizmet binalarında daha kaliteli hizmet vereceklerine inandığını kaydetti.
Dr. Tevfik Yazan, gastroenteroloji ve hepatoloji uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer'in göreve başlamasıyla sindirim sistemi, karaciğer, safra yolları ve pankreas hastalıkları ve bunların endoskopik tetkik ve tedavileriyle ilgili hastalara sağlık hizmeti vermeye başlayacaklarını vurguladı.
Hasta kabulüne başlayan Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer ise "Amacım bu alanda hastalara en kaliteli ve en donanımlı hizmeti vererek, hastaların başka yerlere gitme mecburiyetini ortadan kaldırmaktır. Gastroenteroloji ve Hepatoloji Bilim Dalı olarak, gastroözofageal reflü, gastritler, üst ve alt sindirim sistemi, akalazya, barrett özofagus, yemek borusu, mide ve bağırsak enfeksiyonları, helikobakter pilori, karaciğer, kronik hepatitler, siroz, viral hepatitler, otoimmun hepatit, primer biliyer siroz, primer sklerozan kolanjit, otoimmun kolanjiopati, safra yolları, pankreas, inflamatuar barsak (ülseratif kolit, crohn hastalığı), sindirim sistemi kanserleri, pankreas kanseri ve safra yolları kanseri tanısını koyup, tedavisini yaptığımız hastalıkların bir kısmı" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 20.06.2017 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81