Hastaneye yeni atama

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Obezite Cerrahisi Uzmanı olarak atanan Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mani Habibi hasta kabulüne başladı.

Hastaneye yeni atama

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Obezite Cerrahisi Uzmanı olarak atanan Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mani Habibi hasta kabulüne başladı.

09 Mayıs 2017 Salı 21:20
Hastaneye  yeni atama
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Obezite Cerrahisi Uzmanı atandı. Obezite alanında hastanede ilk olan Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mani Habibi hasta kabulüne başladı.
Obezite Cerrahisi Uzmanının göreve başlamasıyla ilgili ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, “Hastane olarak daima daha kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaktayız. Hastane yönetimi olarak, aramıza yeni katılan hekimlerimizle birlikte gücümüze güç katarak inşallah daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunacağız” dedi.
Çağımızın hastalığı olan obezite, kişinin hayat süresini kısaltan ciddi bir sağlık sorunudur diyen Obezite ve Genel Cerrahi Uzm. Dr. Mani Habibi, “Bir hekim olarak amacım hastalarımı sağlıklı ve gülen yüzlerle evlerine uğurlamaktır. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapacak olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Kendimi yeni gelmiş gibi değil sanki uzun zamandır burada hizmet veriyormuş gibi hissediyorum. Gerek meslektaşlarım gerekse hastalarım çok sıcak kanlılar, birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum.”
UZM. DR. MANİ HABİBİ KİMDİR?  
Dr. Mani Habibi, 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimini tamamlamış, 2009-2015 yılları arasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde asistanlık sürecini gerçekleştirerek genel cerrahi uzmanı unvanını almıştır. Ardından İstanbul Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde mecburi hizmet görevini tamamlamıştır. Ulusal ve uluslararası dergilerde çok sayıda makalesi bulunan Uzm. Dr. Mani Habibi özellikle ileri laparoskopik cerrahi ve obezite cerrahisi ile ilgilenerek bu alanda uzmanlaşmıştır.
Son Güncelleme: 09.05.2017 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81