Hastanenin % 90'ı bitmiş durumda

Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu Alanya’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alanya’yı ziyaret eden Vali Karaloğlu; Alanya’da biten ve devam yatırımları gezerek incelemelerde bulundu.

Hastanenin % 90'ı bitmiş durumda

Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu Alanya’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alanya’yı ziyaret eden Vali Karaloğlu; Alanya’da biten ve devam yatırımları gezerek incelemelerde bulundu.

24 Kasım 2016 Perşembe 01:05
Hastanenin % 90'ı bitmiş durumda


ALANYA’DAKİ YATIRIMLAR İNCELENDİ
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile birlikte Alanya’da biten ve devam eden yatırımları inceledi. Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nda incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, “Devletimizin desteği ile kurumlarımız daha da gelişecek” dedi.
SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ OCAK AYI SONUNDA FAALİYETE GİRECEK
Alanya’da yapılmakta olan yatırımları inceleyen Vali Karaloğlu, ilk incelemeyi Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile birlikte Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi’ne yaptı.
Bina içerisinde inşaat çalışmaları (elektrik tesisatı, asma tavan, fayans, dış cephe) devam ettiğini belirten yetkililer, “2017 yılı ocak ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor” dedi.
ALANYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ %90 BİTMİŞ DURUMDA
Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi’nden sonra Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesini inceleyen Vali Münir Karaloğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve diğer yetkililerden bilgi aldı.
Toplam arsa alanı 60155 m² olduğunu belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “49685 m² kapalı alanda 300 yataklı olarak planlanan hastanede 78 tek yatak, 14 suit oda, 110 iki yataklı oda mevcut. Hastanenin poliklinikleri %90 aşamada tamamlandı. Yataklı servislerde inşaat çalışmaları devam etmekte” dedi.
Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Karaloğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ali Kurşun’dan bilgi aldı. Başhekim Kurşun, “Merkezimizde uluslararası hizmet kalite standartlarına uygun, bilimsel araştırmalar ışığında, etik kurallara uygun, profesyonellik ve ekip ruhu içinde toplumsal iletişime açık, kolay ulaşılabilir, en son teknoloji ile yenilenen birimleri ve alanında güvenilir uzman kadrosuyla kesintisiz, hızlı ve kaliteli kamu sağlık hizmeti sunmaktır” dedi.
‘VATANDAŞIMIZ BAŞIMIZIN TACIDIR’
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi denetlemesinden sonra bir açıklamada bulunan Antalya Valimiz Münir Karaloğlu, “Kamu yatırımlarını yerinde inceledik. Devletimizin desteği ile kurumlarımız daha da gelişecek. Yeni hastane binalarımız ve hizmet binalarıyla vatandaşımıza daha iyi hizmet verilecek. Vatandaşımız; başımızın tacıdır, hizmetin en iyisine layıktır” dedi.
JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Son olarak 07.11.2016 tarihinde hizmet vermeye başlayan Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası ve Alarm İskan Tesislerinde de incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu’nu İlçe Jandarma Komutanlığı Tören Mangası kapıda karşıladı.
Hizmet binasının içini gezen ve şeref defterini imzalayan Vali Karaloğlu, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu
Son Güncelleme: 24.11.2016 01:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81