Halcilere 'Şeker' gibi kredi

Hal Komisyoncuları Derneği ile Şekerbank Alanya Şubesi arasında protokol imzalandı.

Halcilere 'Şeker' gibi kredi

Hal Komisyoncuları Derneği ile Şekerbank Alanya Şubesi arasında protokol imzalandı.

28 Mart 2017 Salı 21:32
Halcilere 'Şeker' gibi kredi
Alanya Hal Komisyoncuları Derneği'nin binasında düzenlenen protokole Şekerbank Alanya Şube Müdürü Kubilay Solmaz, Şekerbank Alanya Şube Müdür Yardımcıları Alper Koçak, Bayram Mallı ve dernek başkanı Adem Kaya ile dernek üyeleri katıldı. Kredi Garanti Fonu ile ilgili bilgiler veren Şekerbank yetkilileri hal komisyoncularının taleplerini de dinledi. Daha sonra banka yetkilileriyle dernek arasında protokol imzalandı. Protokolle Kredi Garanti Fonu, ertelemeli kredi, pos üreten kart ve uygun faiz koşullarında kredi kullandırma olanakları sağlanacak.
Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Kaya da, "Şekerbank'ın hal esnafına tanımış olduğu esnek krediden dolayı banka yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.
'FİYATLAR YÜZDE 30 YÜKSELDİ

'Piyasa hakkında da bilgiler veren Kaya, "Alanya Toptancı Hali'nde şu an salatalık 1.10, patlıcan 2.20,
topa patlıcan 2,50, domates 2.50-3, kabak 1.50, biber ise 7-8 TL'den satılıyor. Domates haricindeki ürünler ihraç ediliyor. Rusya, Gürcistan, Ukrayna ve Irak'a ihraç ürünler ihraç ediliyor. Üretimde geçen yıla göre biraz düşüş var. Ürünler kışın yaşanan don olayından biraz etkilendi. Fiyatlar yüzde 20-30 yükseldi. Bunun sebepleri kışın don olayının yaşanması ve bu yıl ihracatın olması. Örtüaltı patlıcan yetitiştiriciliğinde Türkiye'nin en kaliteli ve en çok üretimini yapan bölgeyiz" diye konuştu.
Son Güncelleme: 28.03.2017 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81