Yüksekova’da yol yapım çalışması

HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNİN EN İŞLEK CADDESİ OLAN CENGİZ TOPEL CADDESİ’NDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI.

Yüksekova’da yol yapım çalışması

HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNİN EN İŞLEK CADDESİ OLAN CENGİZ TOPEL CADDESİ’NDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI.

27 Eylül 2020 Pazar 10:54
Yüksekova’da yol yapım çalışması

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesi’nde çalışma başlatıldı.

Cengiz Topel Caddesi’nde bazı nedenlerden dolayı 40 güne yakındır durdurulan yol çalışması yeniden başlatıldı. Yolun alt yapı çalışmalarının bittiğini dile getiren firma yetkilileri, kısa sürede asfalt çalışmalarına geçeceklerini ifade etti.

Yol çalışmalarını her gün yerinde takip eden Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ve Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, yolların bitimine kadar gereken her konuda yanlarında olacağını ve esnafın mağduriyeti bitene kadar bu işin takipçi olacaklarını belirttiler.

VEDAŞ Yüksekova Yatırım Mühendisi Sedat Gül ise hafta sonu olmasına rağmen ekiplerinin asfaltlama çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürümesi için çalıştığını belirterek, “Yol boyu gerekli tesisat düzenlemelerinin hepsini yaptık. Artık yol çalışmalarına tüm hızıyla başlanabilirler” dedi.

Esnaf Memet Durna da, zor bir durumda olduklarını belirterek, “Geçen sene başlandı, bu senede devamı geldi. Şu an ara sokaklar yapıldı. Çarşı merkezinde ise 40 güne yakındır ara verilmişti. İşin açıkçası bu senede için de tedirgindik. Şu anda yol çalışmaları devam ediyor, inşallah kısa sürede de biter” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81