Hafta sonu çifte konser

Hafta sonu çifte konser

17 Ekim 2017 Salı 21:25
Hafta sonu çifte konser
Protes müziğin güçlü ismi Suavi, Alanya Kültür Merkezi'nde ve Fantezi Müziğin sevilen isimlerinden Çılgın Sedat hafta sonu Alanya'lı sevenleriyle buluşacak
 
 
Protes Müziğin duayenlerinden Suavi 20 Ekim Cuma akşamında, Alanya Kültür Merkezi'nde sevenleri ile buluşacak. Güçlü ses Suavi hayranları biletleri şimdiden tüketirken, Alanya Kültür Merkezi'de şimdiden son hazırlıklarını yaptı. Cuma akşamı sahne alacak olan Suavi, Alanya'lı sevenlerine sevgilerini gönderirken, Cuma akşamını heyecanla beklediğini belirtti. Bir diğer konserse 21 Ekim Cumartesi akşamı Alanya Çay Bahçesi'nde gerçekleşecek.Fantezi Müziğin sevilen isimlerinden Çılgın Sedat'ın sahne alacağı gecenin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, Çılgın Sedat hayranları sabırsızlıkla konser gününü beklediklerini belirttiler. Etkinliklerine bir yenisini ekleyerek, Çılgın Sedat'ı sahnelerinde ağırlamanın heyecanın yaşayan Alanya Çay Bahçesi işletecileri ise, Çılgın Sedat'ın Alanya'lı haranarını beklediklerini belirttiler. Ayrıca O ses Türkiye'de elemeleri geçen ve Yıldız Tilbe'nin takımında olmayı seçen Cüneyt Güzel'de Cuma akşamı Suavi ile birlikte sahne alacak.
 
Magazin Servisi
 
Son Güncelleme: 17.10.2017 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81