Haberler Artık Başka Bir Boyutta

Haberler Artık Başka Bir Boyutta

11 Kasım 2016 Cuma 14:27
Haberler Artık Başka Bir Boyutta
Artık haberler herkesin cebinde hazır. Cebinde hazır derken herkesin elinin altındaki cep telefonlarında… Teknoloji devrinde yaşadığımız göz önüne alındığında cep telefonu olmayan sayılı insan kaldı dense yalan olmaz. Hal böyleyken de bizi, yaşanılan ülkeyi, dünyayı ilgilendiren haberlere elimizin altındaki telefonlardan tek tıkla ulaşabiliyoruz. Geçmişte bin bir zahmetle verilen haberler artık saniyelik işlere dönüşmüş vaziyette.
Haberleri cep telefonundan almak isteyenler neleri uygulamalı?
  • Takip edilen haber sitesinin mobil uygulamasını indirilmelidir.
  • Varsa üyelik açılmalı, yine varsa ücreti ödenmelidir.
  • Artık sizin de haberler cebinizde.
Son Dakika Haberlerini Takip Etmekte Yarar Var
“Yayınımızı bir son dakika haberi için yarıda kesiyoruz” cümlesini hemen hemen herkes hiç şüphesiz duymuştur. Bu cümle bir son dakika haberleri klişesidir. Son dakika haberlerini takip edip gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmakta fayda vardır.
Altın Fiyatları ve Detaylı Döviz Kuru Star’da
www.star.com.tr adresinden altın fiyatları ve döviz kurunu inceleyip takip edilebilir. Detaylı haber içerikleri, göze hoş gelen tasarımı göz dolduruyor.
 
Son Güncelleme: 11.11.2016 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81