Güvenlik Kamera Sistemleri

Güvenlik Kamera Sistemleri

08 Aralık 2016 Perşembe 00:19
Güvenlik Kamera Sistemleri
 Güvenlik kamera sistemleri, güvenliğini arzu ettiğimiz her noktada gözümüz ve kulağımız olarak yirmi dört saat boyunda kayıt alabilen cihazlardır. Her alanda tercih edilen, kullanımı oldukça yaygın olan ve konutların içine kadar giren bu güvenlik kameraları, en çok kullanılan güvenlik sistemlerinden biridir. Caydırıcı bir tedbir olarak da kullanılan güvenlik kameraları, herhangi bir sorun oluştuğunda o saate ve güne geri dönülerek kayıtların incelenmesini sağlayabilen bilgisayar tabanlı bir sistemdir.

Güvenlik kamera sistemlerinde, güvenlik kameraları tarafından izleyebildikleri açıdaki görüntüleri yakalayarak, bilgisayara aktarılıp belli bir süre kaydı yapılmaktadır. Geriye dönük olarak bu görüntüler depolanarak istenildiği zaman izlenebilmektedir. Artık sokakların dahi genel güvenliğimiz için güvenlik kamera sistemleri ile izlendiği şehir hayatında, pek çok adli vakanın çözümü de bu kamera sistemleri sayesinde gerçekleştirmektedir.

Güvenlik kamera sistemleri, kullanıldığı mekana ve çözünürlük özelliğine göre pek çok çeşide ayrılmaktadır. Dış mekan kameraları, istenilen kaliteli görüntünün alınabilmesi için hava şartlarından etkilenmeyecek şekilde üretilmiştir. Yağmur, aşırı soğuk ve sıcak hava, yoğun nem gibi pek çok koşula dayanıklı ürünlerdir.

Güvenlik kamera sistemleri, kullanımının yaygınlaşması ve teknolojinin ucuzlamasıyla da en çok tercih edilen ve güvenilir kabul edilen güvenlik cihazlarından biridir. Kayıt alırken istediğiniz çözünürlük kalitesine göre farklı seçeneklerin de sizlere sunulduğu kamera sistemlerinde, gece görüşünün sağlandığı kamera tipleri de mevcuttur. Sizin ve güvenliğiniz için önemli noktalara yerleştirilerek gün boyunca kayıt tutulacaktır. Bilmak Güvenlik Sistemleri, kamera sistemlerinde sizlere Yakotech marka kameraları sunuyor. Hâlihazırda 5000 firma tarafından tercih edilen bu ürünler de son teknolojinin bizlere getirdiği pek çok özellikten faydalanabilirsiniz. Bilmak’tan istediğiniz özellikte analog kameralar, IP kameralar, HD-SDI ve HD-CVI kameralar, kayıt cihazları ve network kayıt cihazlarının yanı sıra birçok farklı kamera seçeneği de bulunmaktadır.
Son Güncelleme: 08.12.2016 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81