Günlük Kiralık Ev mi Arıyorsunuz?

Günlük Kiralık Ev mi Arıyorsunuz?

28 Ağustos 2017 Pazartesi 16:06
Günlük Kiralık Ev mi Arıyorsunuz?

 

Ataşehir, Kartal ya da Kadıköy günlük kiralık ev mi lazım oldu? Hiç dert etmeyin biz bunun için varız. İstanbul’u gezmeye gelen kişiler kalacak bir yer bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Önceden bir otelden uygun fiyatlara erken rezervasyon yaptırmamışlar ise kalacakları otellere yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalırlar. Tabi bunun yanı sıra konaklamak istedikleri semtteki otellerde yer kalmamış da olabilir. Bu durumda uzaklarda bir otelde kalmak durumunda da kalabilirler. Aynı durum düğün, tatil ya da iş organizasyonu nedeniyle konaklama gereksinimi ortaya çıktığında da geçerlidir. İşte bu durumda biz devreye giriyoruz ve müşterilerimize günümüzde oldukça büyük ilgi gören günlük kiralık ev hizmetini kaliteli ve uygun fiyatlı bir halde sunuyoruz.

Ataşehir, Kartal ve Kadıköy Günlük Kiralık Ev Arayanlar Uzaklarda Aramayın

Malum Kadıköy İstanbul’un gözde semtleri arasında yer alıyor. Haliyle Kadıköy’de konaklamak isteyen kişiler de çok oluyor. Eğer kişiler otellere yüksek ücretler ödemek istemiyorlarsa en pratik çözüm oluyor. Böylece müşteriler hem ufak tefek otel odalarından ya da pansiyonlara yüksek ücretler ödemekten kurtuluyorlar hem de kendi evlerindeymiş gibi rahat ve konforlu bir şekilde kiralık evlerde diledikleri gibi özgürce hareket etme imkanına sahip oluyorlar. E daha ne olsun.

Kadıköy semti haricinde Ataşehir ve hizmetlerimiz de mevcut. Örneğin yaşadığınız şehrin dışında, İstanbul’da bir düğüne davetlisiniz ve ailecek kalacak yer bulamadınız. Ya da ailecek İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini gezip görmek için çoluk çocuk toplaşıp İstanbul’a geldiniz. Şehir merkezine uzaklığı önemli değil ucuz olsun derseniz Ataşehir günlük kiralık daire seçeneklerimiz arasından uygun fiyatlı ve aradığınız genişlikte bir apartman ya da site dairesi bulmanız oldukça kolay. Böylece bir otele ödeyeceğiniz kişi başı konaklama ücretine lüks bir otel suiti kiralamışsınız gibi ailecek konaklama şansınız olur. Yani arzu ettiğiniz rahatlık ve konfora oldukça ucuza sahip olursunuz.

Kadıköy, Ataşehir ve Kartal Günlük Kiralık Daire Özellikleri Nelerdir?

Kadıköy, Ataşehir ya da Kartal günlük kiralık daire özellikleri olarak müşterilerin ihtiyaç duyabileceği hemen hemen her şeyin dairelerimizde yer aldığını söylemek mümkün. Öncelikle istediğiniz büyüklükte ya da ufaklıkta bir daire seçme imkanınız var. Zira 1+1, 2+1, 3+1 gibi daire seçeneklerimiz bulunuyor. Yani 1 oda 1 salon bana yeterli diyorsanız 1+1 dairelerimizi inceleyebilirsiniz. Ya da biz kişi olarak biraz fazlayız biz anca 3 oda 1 salona sığarız diyorsanız 3+1 dairelerimizden bir tercih yapabilirsiniz.

Dairelerimizde ihtiyaç duyacağınız her türlü mutfak gereçleri, ocak, cattle vb. eşyalar, çamaşır makinesi, duş ve banyo aksesuarları, temiz nevresim takımları, televizyon, kablosuz internet erişimi vb. müşterilerin ihtiyaç duyabileceği ve ev konforunu yaşayabilecekleri her türlü hizmet mevcuttur. Eğer ucuz fiyatlara ev konforunu yaşamak istiyorsanız Kadıköy, Kartal ve seçeneklerimiz ile keyifli bir konaklama deneyimi yaşamanız için hizmetinizdeyiz.

Son Güncelleme: 29.08.2017 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81