Güney: Çok iyi bir kompleks olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, hafta sonunda Alanya Toptancı Hal'i projesinin başlayan harfiyat çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Güney: Çok iyi bir kompleks olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, hafta sonunda Alanya Toptancı Hal'i projesinin başlayan harfiyat çalışmalarıyla ilgili konuştu.

28 Kasım 2016 Pazartesi 21:04
Güney: Çok iyi bir kompleks olacak!
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, hafta sonunda Alanya Toptancı Hal'i projesinin başlayan harfiyat çalışmalarıyla ilgili konuştu. Güney, "Alanya Toptancı Halin süreci seçimlerin öncesine dayanan bir süreçti. Bilindiği üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel o süreçte de halcilerin memnun olmadığı bu projeyi seçimlerden sonra gelerek iptal edeceğini söylemiş ve iptal etmişti. Yeniden ALTSO ve halcilerin ortaklaşa çalışması sonucu yeni bir projeyi Büyükşehir Belediyesi ihale etti. O sürecin devamı inşallah 10 Aralık'ta temel atımıyla devam edecek. Bu temel atma törenine tüm Alanya halkımızı davet ediyoruz. Bu proje Alanya'daki üreticilerimiz içinde gerçekten çok önemli bir proje. Bütün ürünlerimizin çok iyi değerlendiriceği bir hal kompleksi olacak. Bazı halcilerimiz ile de bazı sıkıntılar oldu. Onlarla da geçtiğimiz hafta Sayın Türel ile bir toplantı düzenledik. Bu toplantıda o arkadaşlar akıllarına takılan sıkıntıları Başkan Türel'e anlattılar. Büyükşehir Başkanımız Sayın Menderes Türel tüm sorularla ilgili cevapları bu toplantıda masaya yatırdı. Bazı halcilerin yerinin küçüklüğü ile ilgili sıkıntı vardı. Bunlarında tespiti yapıldı" dedi.  

'VATANDAŞLARIN EVİNE KADAR GİDİLECEK'
İhalesi geçtiğimiz günlerde yapılan Alanya Aşevi Projesi ile ilgili de konuşan Güney, "İhaleye 12 firmanın katıldığını gördük. Bir tane firma ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah 2017 yılının başlarında Alanya Aşevi hizmet edecek. Bilindiği üzere evinde yemeğini yapamayan hasta ve yaşla gibi bu tip ihtiyaçlarını gideremeyen vatandaşlarımızın ayağına kadar araçlarla sıcak bir şekilde yemeklerini ulaştıracağız. Ben bu projemizinde Alanya'ya hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Son Güncelleme: 28.11.2016 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81