Gündoğmuşlu muhtardan Başkan Yücel'e teşekkür ziyareti

Gündoğmuşlu muhtardan Başkan Yücel'e teşekkür ziyareti

12 Temmuz 2017 Çarşamba 20:41
Gündoğmuşlu muhtardan  Başkan Yücel'e teşekkür ziyareti
Gündoğmuş ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi’nin Muhtarı Ayhan Yılmaz ve beraberindeki ekip, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkür etti.
Gündoğmuş’un Köprülü Mahalle Muhtarı Ayhan Yılmaz, hizmet teşekkürü için Başkan Yücel’e ziyarette bulundu. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce, Gündoğmuş ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi’nin yaylası olan ve Alanya sınırları içerisinde bulunan Başyayla’ya altyapı desteği, yol bakım ve onarım hizmetinde bulunuldu.
“ALANYA BELEDİYE BAŞKANIMIZ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret eden Köprülü Mahallesi’nin Muhtarı Ayhan Yılmaz, yaylalarına yapılan hizmet için teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı; “Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi adeta hizmette sınır tanımıyor. Bizim mahallemiz Gündoğmuş’a bağlı. Ancak Başkanımızı her aradığımızda ulaşabiliyoruz ve sağ olsun taleplerimizi karşılıyor. Elinden gelen her şeyi yapıyor.”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Alanya Belediyesi’nin hizmetlerinden herkesi faydalandırmaya çalıştıklarını söyledi.
Son Güncelleme: 12.07.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81