Gündoğdu'dan anlamlı mesaj

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, yönetim kurulu üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Gündoğdu'dan anlamlı mesaj

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, yönetim kurulu üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 20:32
Gündoğdu'dan anlamlı mesaj
Göreve atandıkları iki aylık süreci değerlendiren Gündoğdu, eğitim öğretim yılının bahar döneminde yapılacak faaliyet çalışmalarının planlamasını yaptı. Öte yandan Şeyh Edebali'nin Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Osman Gazi'ye nasihatinin yazılı olduğu pano önünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Gündoğdu, "Hamdolsun bizler, Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye nasihati ile büyüyen bir neslin torunlarıyız" dedi. İşte “Ey Oğul!" seslenişiyle başlayan o nasihatin ilk iki kıtası:
'KÖTÜ SÖZ BİZE, BAĞIŞLAMA SANA'
"Beysin! Bundan sonra öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize, gönül almak sana. Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize, yanılgı bize, hoş görmek sana. Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize, adalet sana. Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize, bağışlama sana. Bundan sonra bölmek bize, bütünlemek sana. Üşengeçlik bize, uyarmak, gayretlendirmek, şekillendirmek sana. Ey Oğul! Yükün ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı, Allah yardımcın olsun. Beyliğini mübarek kılsın. Hak yoluna yararlı etsin. Işığını parıldatsın. Uzaklara iletsin. Sana yükünü taşıyacak güç, ayağını sürçtürmeyecek akıl ve kalp versin. Sen ve arkadaşlarınız kılıçla, bizim gibi dervişler de düşünce, fikir ve dualarla bize vaat edilenin önünü açmalıyız. Tıkanıklığı temizlemeliyiz."
Son Güncelleme: 23.01.2017 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81