Gündoğdu'dan ALKÜ tavsiyesi

Gündoğdu'dan ALKÜ tavsiyesi

21 Temmuz 2017 Cuma 23:27
Gündoğdu'dan  ALKÜ tavsiyesi
Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu üniversite tercihi yapacak öğrencilere ALKÜ'yü tavsiye etti. Gündoğdu, "ALKÜ'de  Hdpkk, FETÖ, DHKPC gibi hiçbir örgüt yoktur. Türk islam ülküsüne inanan gençler vardır" dedi. 
 
Üniversi adaylarının tercih işlemleri başladı. ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre, 2017-ÖSYS tercih işlemleri 26 Temmuz saat 23.59'da sona erecek. Adaylar, tercihlerini, kılavuzda yer alan kurallara göre, "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden, TC kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacak. Başvuru merkezlerinden tercih işlemi gerçekleştirilmeyecek. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri de geçerli olmayacak. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacak. Bu arada, gerek eğitimci kadrosu ve verdiği eğitimin kalitesi, gerek Alanya'nın iklimi ve turizm kenti olması nedeniyle en çok tercih edilen üniversitelerden biri olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne (ALKÜ) yoğun talep olduğu öğrenildi. Bu yıl farklı şehirlerde veya Alanya'ya yaşayan ve ALKÜ'yü tercih edecek olan üniversite öğrencisi adaylarına çağrıda bulunan Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, "ALKÜ'de PKK, FETÖ, DHKP-C veya başka hiçbir örgüt yoktur. ALKÜ'de sadece Türk-İslam ülküsüne inanan gençler vardır. Tercih edecek arkadaşlara duyurulur" dedi.
 
Son Güncelleme: 21.07.2017 23:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81