Yücel’in 4 yılını değerlendirdiler

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde MHP’den Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel dün başkanlıktaki 4’ncü yılını doldurdu. Alanya şehir merkezinden kırsala kadar çok sayıda önemli proje ve yatırımları hayata geçiren Başkan Yücel’in 4 yıl boyunca yaptığı çalışmalardan Alanya halkının yanı sıra siyasiler, STK temsilcileri ve turizmcilerde oldukça memnun.

Yücel’in 4 yılını değerlendirdiler

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde MHP’den Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel dün başkanlıktaki 4’ncü yılını doldurdu. Alanya şehir merkezinden kırsala kadar çok sayıda önemli proje ve yatırımları hayata geçiren Başkan Yücel’in 4 yıl boyunca yaptığı çalışmalardan Alanya halkının yanı sıra siyasiler, STK temsilcileri ve turizmcilerde oldukça memnun.

30 Mart 2018 Cuma 20:50
Yücel’in 4 yılını  değerlendirdiler

2004-2009 yılları arasında Kestel Belediye Başkanlığı yapan ve 2014 yılında Büyükşehir Yasası’nın devreye girmesi ile Alanya’da 16 belde belediyesinin kapatılarak mahalleye dönüştürülmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde 60 bin 489 oy alarak Alanya Belediye Başkanı seçilen Adem Murat Yücel’in başkan seçilmesinin ardından dün tam 4 yıl geçti. 4 Yıllık süre zarfından Alanya merkezin yanı sıra kırsalda ve Alanya’nın 102 mahallesinde yaptığı hizmetlerle partili partisiz her kesimin takdirini kazanan Başkan Yücel Alanya’ya büyük ve ciddi yatırımlarda kazandırdı. Alanya’nın yıllardır hayali başta Teleferik Projesi olmak üzere birçok projeyi hayata geçiren Başkan Adem Murat Yücel’in 4 yıllık süre zarfında yaptığı çalışmalardan Alanya halkının yanı sıra Siyasi Parti temsilcileri, Oda Başkanları ve Turizmcileri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in 4 yılını değerlendirdiler. 

‘EN İYİ ÇALIŞAN BELEDİYEYİZ’
4 Yıllık süre zarfında Alanya Belediyesi'nin 19 ilçe belediye arasında en büyük yatırım bütçesine sahip olan ve en iyi çalışan belediye olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yücel, hizmetlerin yerinde ve zamanında yapılması gerektiğini belirterek öncelik sırasına göre tüm mahallelerin sorunlarını çözdüklerini söyledi. Başkan Yücel, "6 Büyükşehirde olan çakıl-kum tesisini kuran, bitkilerini kendisi üreten, güneş enerji santralinden elektrik üreten, teleferiğini yapan bir belediyeyiz."

24 SAATİN 18 SAATİNİ ÇALIŞARAK GEÇİRİYORUM
İnsanların mutluluğu ve refahını sağlamak için durmak bilmeden çok çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 24 saatin 18 saatini halka hizmet etmeye ayırdığını, çalışarak geçirdiğini söyledi. Başkan Yücel, "Zamanı iyi kullanarak, doğru planlamalarla, doğru projelerle, insan odaklı çalışıyoruz. Merkezde sağladığımız konforu, beldelerimize ve mahallelerimize de sağlamaya çalışıyoruz. Halkımızın mutluluğu ve refahı için hizmetlerimizi en ücra yerlere götürüyoruz" dedi.

‘DÜN OLDUĞU GİBİ BUNDAN SONRADA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’
Mustafa Türkdoğan (MHP İlçe Başkanı):  Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışıyla. 4 yıldır partimizi en güzel şekilde temsil eden Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibini kutluyorum. Geçtiğimiz 4 yıl içerisinde Alanya Belediyesi’nin Büyükşehir Yasası’na göre yeniden yapılandırılmasını beldeden mahalleye dönüşen yerleşim birimleri, kırsal mahallelerimiz ve şehir merkezindeki mahallelerimiz ile birlikte toplam 102 tane mahalleye en güzel şekilde hizmet veren Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel kanaatimizce başarılı bir 4 yıl geçirmiştir. Alanya Kalesi’nin burçlarına asılan 3 hilal sancağımızın MHP’li Belediyecilik anlayışıyla daha nice yıllar devam etmesi için bizler MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak var gücümüzle dün olduğu gibi bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. 

‘VİZYONER VE YARATICI PROJELERE İHTİYAÇ VAR’
Mustafa Toklu (Ak Parti İlçe Başkanı):  Alanya turizm kenti, turizm markası olma yolunda yıllardır bir mücadelenin bir var olma yarışının içerisindedir. Belediye Başkanımız da 4 yıllık görev süreci içerisinde bu mücadeleye elinden geldiğince katkı yapmaya proje yapmaya çalışmıştır. Ancak Alanya’nın çağ atlaması artık hedeflenen marka şehir olması yolunda büyük ses getirecek farklılık yaratacak vizyoner yaratıcı projelere ihtiyaç olduğu da kesindir ortadadır. Alanya’mızın geleceğine dair daha büyük daha yaratıcı projelere ihtiyaç olduğu aşikar bir gerçektir.  Ankara’nın sayın bakanımız ve vekillerimizin de gücünü arkamıza alarak bu büyük projelerin bir an önce hayata geçirilmesi ve Alanya’mıza kazandırılması gerekmektedir. Göreve geldiğimiz ilk gün telaffuz ettiğimiz bir olma zamanı Alanya’mıza hizmet noktasında emek harcayan her kurum için her bir birey için geçerlidir. Adem Başkanımızın bir hususta bize düşen noktalarda üzerimize düşen bir görev olduğu takdirde belirtmesi yeterlidir. Her şey Alanya’nın daha iyiye daha güzele kavuşması içindir.

‘YÜCEL ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYOR’
Ali Takavut (CHP İlçe Başkanı): Biliyorsunuz Alanya Türkiye’nin 21 ilinden büyük, artık bir il konumunda olan bir ilçe. Büyükşehir Yasası’ndan sonra büyükşehirden yeterince hizmetleri alamıyor. Türkiye genelinde böyle. Büyükşehir belediyelerinde siyasi görüşüyle ters düşüyorsa hizmetler yeterince gelmiyor.  Bu Alanya içinde geçerli. Bu kadar zor şartlarda da Adem Murat Yücel hem cesaretiyle, hem girişimciliğiyle hem de kamuoyuyla olan ilişkilerinden dolayı elinden gelen gayreti göstererek Alanya’ya hizmet ediyor. Eldeki olanakları iyi şekilde değerlendiriyor diye düşünüyorum. Ayrıca STK ve tüm Alanya’nın dinamikleriyle de seviyeli bir ilişki sürdürüyor.

‘İYİ PARTİ OLARAK DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ’
Yücel Apaydın (İyi Parti İlçe Başkanı) : Daha iyi olabilirdi. Biz daha iyi olmasını bekliyorduk, umduğumuz kadar iyi olmadı. 2019 seçimlerinin ardından Alanya İyi Parti idaresinde daha iyi bir şekilde idare edilecek. 

‘BÖYLE GÜZEL BİR DÖNEM YAŞAMAMIŞTIK’
Velittin Yenialp (Bakkallar Odası Başkanı): Başkan Adem Murat Yücel’i seviyoruz ve kendisinden memnunuz. Herkesin işini yapıyor. Güzel hizmetler yapıyor. Esnaflar olarak daha önce belediyede zorlandığımız konular vardı, artık onlar olmuyor. Bu esnaf daha önceki yıllarda yeterince sıkıntı çekti. Gece 12’lerde esnafların dükkânı kapatıldı. Ama artık böyle bir dönem yok. Bizlerin Bakkallar olarak bazı talepleri vardı. Başkan Yücel seçilir seçilmez bu talepleri yerine getirdi. Başkan Yücel 4 yıllık süre zarfında hep vatandaş ve esnafın yararına çalışmalar gerçekleştirdi. 

 ‘ESNAFIMIZ BAŞKANIMIZDAN MEMNUN’
Nuri Demir (Esnaf Odası Başkanı): Çok memnunuz. Allah daha iyi hizmetler nasip etsin. Esnaf olarak bir şikayetimiz yok. Esnaflarımız için elinden geleni yapıyor. Hükümetin çözeceği şeylerde zaten yapabileceği bir şey yok. Ama hizmet olarak gayet elinden geleni yapıyor. Esnaflarımızda başkanımızdan memnun. 

‘YÜCEL PAZARCININ HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ’
Hasan Yiğit (Pazarcılar Odası Başkanı): Pazarcılar olarak Başkanımızdan son derece memnunuz. Pazarcı esnafımızın talepleriyle hep yakından ilgilendi ve çözdü. Alanya tarihinde ilk kapalı pazarı da söz verdiği gibi yaptı kısa bir süre içerisinde onun da açılışı gerçekleştirilecek. Ayrıca önümüzdeki süreçte Cuma Pazarının da kapalı Pazar çalışmaları başlayacak. Bizler 4 yıllık sürede başkanımızla ortak çalışmalar yapmaktan son derece memnunuz. Başkanımıza bundan sonraki döneminde de başarılar diliyoruz. 

‘İYİ ÇALIŞIYOR’
Hüseyin Değirmenci (Pansiyoncular Odası Başkanı): Sağolsun Adem Başkanımızı öncelikle mütevaziliğinden,  hizmetlerinden, ulaşılabilirliğinden ve genel olarak tüm hizmetlerden memnunuz.  

‘HER KURUMLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE’
Burhan Sili (ALTİD Başkanı): 2014 yılında Büyükşehir Yasası devreye girdi, 16 belediye tek belediyeye düştü ve Sayın Adem bey belediye başkanı olarak seçildi. İlk 2 senesi organizasyon ve toparlanma süreci olarak geçti. Daha sonra ki 2 yıl ise benim gördüğüm kadarıyla şehirdeki kurumlarla iyi ilişkiler içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Alanya için elinden geleni yapıyor. Biz hizmetlerinden memnunuz. Ben başarılı olarak görüyorum. Bundan sonraki süreçte de çok daha iyi şeyler yapabileceğine inanıyorum. “ – Mert CANTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 2018-04-02 12:29:04

KONAKLI ESNAFI OLARAK BİZ MEMNUN DEĞİLİZ RANTÇILARIN ELİNDE MAŞA OLDU

banner81