Yücel'den 15 Temmuz daveti

Yücel'den 15 Temmuz daveti

14 Temmuz 2017 Cuma 21:13
Yücel'den 15 Temmuz daveti
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün birinci yılı dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Belediye Başkanı Yücel, 15 Temmuz Cumartesi(bugün) akşam saat 20.30’da İskele Şelale önünden başlayacak Milli Birlik Yürüyüşü’ne tüm Alanya halkını davet etti.
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “1 yıl önce 15 Temmuz Gecesi, aziz milletimizin kendisine, milli iradeye, devletimize ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yönelik başlatılan hain darbe girişimini tekrar şiddetle kınıyorum. O karanlık gecede, Yüce Türk Milletimizin ortaya koymuş olduğu irade ve kahramanlıkla darbe girişimi püskürtülerek, dünya demokrasi tarihinin şanlı bir tablosu olarak hafızalara ve tarih sayfalarına kazınmıştır. Bu şanlı iradenin sonucu olarak herkes şunu bilmelidir ki; o gece olduğu gibi gelecekte de milletimize ve devletimize karşı yapılacak her türlü girişim, karşısında çelikten bir irade bulacaktır.”
“ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “O gece canlarını hiç düşünmeden bu vatan için feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Şehit yakınlarına ve Türk milletimize başsağlığı diliyorum. Bu şanlı direnişte gazi olan vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzurlu bir hayat temenni ediyor, tedavileri devam eden kahramanlarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.
MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ VE DEMOKRASİ NÖBETİ’NE DAVET
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bütün vatandaşları, 15 Temmuz(bugün) akşamı saat 20.30’da İskele Şelale Önü’nde buluşarak saat 21.00’da Atatürk Anıtı’na kadar yürünecek olan Milli Birlik Yürüyüşü ve akabinde gerçekleşecek olan Demokrasi Nöbeti’ne davet etti. Başkan Yücel; “Alanya olarak 1 yıl önce ortaya koyduğumuz iradeyi bugün anmak için İskele Şelale Önü’nden başlayacak Milli Birlik Yürüyüşü’ne bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Yürüyüşümüzden sonra Alanya Kaymakamlığımız tarafından düzenlenecek etkinliklerin ardından saat 00.13’te Alanya Müftülüğümüz tarafından okutulacak selalarla birlikte başlayacak Demokrasi Nöbeti’ne bütün vatandaşlarımızı bekliyorum.” dedi.
Son Güncelleme: 14.07.2017 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81